Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan KV Mechelen op de tweede speeldag ook tegen AA Gent iets rapen?

KV Mechelen Club Brugge betting tips betFIRST

Op speeldag 2 in de Jupiler Pro League trekt AA Gent naar KV Mechelen voor haar eerste uitwedstrijd van het seizoen.

Mechelen speelt dan weer voor het eerst in haar eigen stadion na de finale van de Super Cup in Brussel en de openingsspeeldag in het Jan Breydelstadion.

Bij KV Mechelen beginnen ze alvast met een goed gevoel aan deze wedstrijd na de eerdere 1-1 tegen Club Brugge.

AA Gent gaf geen heel goede indruk tegen KV Kortrijk (3-2).

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze KV Mechelen – AA Gent vind je hieronder.

Strijdvaardig KV Mechelen

Voor KV Mechelen wordt het ondertussen al de derde wedstrijd op rij in evenveel weken tegen een Belgische topclub.

Vlak voor de start van de Jupiler Pro League namen ze het op tegen Antwerp FC voor de Super Cup. Die match eindigde op 1-1, al won Antwerp uiteindelijk na penalty’s de trofee.

Op speeldag 1 moest KV Mechelen zien af te rekenen met Club Brugge. Ook tegen de West-Vlamingen konden ze een gelijkspel veilig stellen én eigenlijk had er misschien zelfs nog meer ingezeten voor Mechelen.

Club maakte namelijk de gelijkmaker vanop de stip, nadat de VAR een discutabele penalty had gegeven.

In het slot van de wedstrijd kreeg Lion Lauberbach nog twee grote kansen om het af te maken, maar dat lukte uiteindelijk net niet.

Het mag wel duidelijk zijn dat KV Mechelen het dus helemaal niet zo slecht doet. Vorig seizoen eindigden ze pas als 13e, maar ondertussen lijken ze zich helemaal herpakt te hebben.

Kunnen ze dan ook tegen AA Gent iets rapen? Wij denken alvast van wel.

De Buffalo’s maakten namelijk tegen KV Kortrijk niet de goede indruk zoals enkele dagen ervoor tegen MŠK Žilina.

In principe zou het ambitieuze AA Gent weinig problemen mogen hebben met degradatiekandidaat KV Kortrijk in hun eigen stadion.

Toch werd het alles behalve een walk in the park voor Gent. Vooral in het slot van de wedstrijd begonnen de Gentse fans toch wel te zweten.

Uiteindelijk kwam Kortrijk niet verder dan een 3-2, maar had de wedstrijd nog tien minuten langer geduurd, dan stond de 3-3 misschien wel op het bord.

Gent moet het zondag voor het eerst buitenshuis gaan opnemen. Dat wordt geen makkelijke opdracht, want op het veld van Mechelen is het altijd opboksen tegen een luidruchtige twaalfde man.

Het zou ons niet verbazen mocht KV Mechelen voor de derde keer op rij een goed resultaat neerzetten en een puntje (of misschien wel meer) veilig stellen tegen AA Gent.

KV Mechelen wint of gelijkspel (notering van 2.00)

 

Beide ploegen scoren

We verwachten ons alvast aan een boeiende wedstrijd. AA Gent moet in principe tegen KV Mechelen voor de volle buit gaan, maar ook KV Mechelen zal na vorige week heel hard geloven in een overwinning.

Dat maakt dat we zowel Mechelen als Gent minstens één goaltje zien maken in dit duel.

In hun vier officiële wedstrijden die beide ploegen al speelden dit seizoen scoorden ook telkens beide teams.

Beide ploegen scoren (notering van 1.55)

 

Must See

More in Jupiler Pro League