Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wordt het duel tussen KRC Genk en KAS Eupen opnieuw een spektakel?

In de tweede speelronde van de Belgische Pro League staat het duel tussen KRC Genk en KAS Eupen op het programma. Een duel tussen de bijna kampioen en degradant van vorig seizoen. Weet de thuisploeg zich, na de beschamende uitschakeling tegen Servette in de voorronde Champions League, te revancheren?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KRC Genk en KAS Eupen vind je hieronder.

Doelpuntenfestijn

In de eerste speelronde van het seizoen vielen er bij de twee ploegen vier goals! Waar KRC Genk met 0-4 zegevierde op bezoek bij RWD Molenbeek, moest KAS Eupen in eigen huis de punten delen met KVC Westerlo na een 2-2 remise.

De laatste vijf onderlinge ontmoetingen in de competitie waren ook een garantie voor doelpunten, want in totaal vielen er 23 doelpunten! Dat is een gemiddelde van 4,6 goals per duel.

Het werd 1-1, 4-2, 5-0, 3-2 en 1-4. Scoren de twee ploegen er zaterdag wederom op los?

Beide teams scoren (notering van 1.83)

 

KRC Genk blijft ongeslagen

Voorafgaand aan dit duel is de thuisploeg de torenhoge favoriet voor de drie punten. Vorig seizoen verloor KRC Genk namelijk slechts acht punten in eigen huis.

Daar staat tegenover dat KAS Eupen vorig seizoen slechts twaalf punten verzamelde in zeventien uitwedstrijden. Daarmee staat de ploeg vrijwel onderaan als het gaat over resultaten in duels op vreemde bodem.

De vorige drie ontmoetingen in de Cegeke Arena liepen allemaal uit op forse overwinningen voor KRC Genk. Het werd namelijk 4-2, 5-0 en 4-0. Zien we zaterdag opnieuw veel doelpunten?

Er vallen meer dan drie goals (notering van 2.20)

Must See

More in Jupiler Pro League