Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kortrijk en Charleroi staan op 180 minuten van Europees voetbal

KV Kortrijk

Sinds Yves Vanderhaeghe half november overnam van Glen De Boeck verloor Kortrijk slechts zes van zijn 25 duels en in play-off 2 gingen de West-Vlamingen gewoon door op hun elan.

Het parcours van KVK was fenomenaal: het won acht van zijn tien matchen en het scoorde een recordaantal van 26 doelpunten. En het speelt vooral met een aura van onoverwinnelijkheid. Met woelwater Teddy Chevalier, een herboren Imoh Ezekiel en goalgetter Felipe Avenatti, goed voor zeven doelpunten in zeven matchen, moet Kortrijk van niemand schrik hebben.

Kortrijk is lichtjes favoriet – vooral omdat het thuis speelt – en toch let het maar beter op voor een Charleroi dat 12 op 12 pakte en zich dankzij die flinke eindspurt voor seizoensrevelatie STVV wrong. Het team van Felice Mazzu scoorde gemiddeld twee keer in de groepsfase, maar ze zijn op hun best wanneer ze de tegenstander op hun eigen helft kunnen opwachten en op de counter kunnen toeslaan. Bij Kortrijk moeten ze vooral Victor Oshimen, die 16 keer raak trof, in de gaten houden.

Beide teams scoren @ 1.64
Winnaar (einde wedstrijd) Kortrijk @ 2.25
Hoekschoppen 3-way O/U: meer dan 9 @ 1.86

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

 

 

Must See

More in Jupiler Pro League