Verbind je met ons

HomeBasketbal

Klaren de Nets de klus in amper vier wedstrijden tegen de Celtics?

Een paar jaar geleden bengelden de Brooklyn Nets nog helemaal onderaan in Eastern Conference, maar momenteel zijn ze alomtegenwoordig in de NBA. De Nets nemen het zaterdagnacht voor de derde keer in de play-offs op tegen de Boston Celtics. Bouwen ze hun voorsprong meteen uit tot 3-0?

Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Durant, Harden & Irving

De Brooklyn Nets zijn alweer aan een indrukwekkend parcours bezig. Onder leiding van onder meer Blake Griffin, Kyrie Irving, James Harden en Kevin Durant behaalde ze maar liefst 48 overwinningen in hun conference league. Goed voor een tweede plaats. Tegenstander Boston Celtics bracht het er met een zevende plaats heel wat minder vanaf. Het klassenverschil tussen beiden mag duidelijk zijn. Dat bewezen eerder ook al game 1 en game 2, die beiden relatief makkelijk door de Nets gewonnen werden.

Brooklyn Nets winnen van Boston Celtics (notering van 1.33)

Vier wedstrijden

Bij Brooklyn kwamen ze eventjes traag op gang, maar op de twee eerste quarters in game 1 na is Boston eigenlijk niet meer gevaarlijk geweest. De Nets namen na de rust de wedstrijd in handen en veroverden zo hun eerste punt met 93 tegen 104. Ook in game 2 maakten ze bij Boston nooit echt aanspraak op de overwinning. Eindresultaat 108 tegen 130. Als de Nets op dit elan verder gaan, zou deze onderlinge serie wel eens tot het minimum van het aantal wedstrijden te herleiden zijn.

Brooklyn Nets verslaan de Boston Celtics in vier wedstrijden (notering van 1.71)

Driepunters

Joe Harris is duidelijk zijn driepunters aan het oefenen. Harris kon in game 1 twee van zijn zes pogingen verzilveren met drie punten. Daarmee doet hij beter dan al zijn ploegmaats. In game 2 haalde hij een indrukwekkend driepunterspercentage van zeventig procent. Tien pogingen, waarvan er dus zeven door het net vielen. Opnieuw was hij daarmee met voorsprong de beste van de klas. Zal Harris ook in game 3 weer toeslaan met zijn driepunters?

Joe Harris scoort meer dan 2.5 driepunters (notering van 1.83)

Must See

More in Basketbal