Verbind je met ons

HomeBasketbal

Bucks op weg naar belangrijke derde zege tegen Heat

In de NBA staat game 3 op het programma in de play-offs. De Milwaukee Bucks nemen het op tegen Miami Heat. Enkele dagen geleden overklasten ze Miami nog met 34 punten. Zal dat vanavond ook weer het geval zijn?

Alles wat je moet weten over deze ontmoeting en de meest interessante noteringen lees je hieronder bij betFIRST!

Bucks heer en meester

Game 1 tussen de Bucks en Miami Heat was al meteen een nagelbijter van formaat. Gezien beide ploegen op een gelijke stand eindigden, was er zelfs overtime nodig om een winnaar te bepalen. Milwaukee pakte uiteindelijk game 1 met 109 tegen 107.

Game 2 was al meteen heel wat minder spannend. De Milwaukee Bucks overklasten Miami Heat met een indrukwekkende 132 punten tegen amper 98. De Bucks waren overduidelijk de betere ploeg. Zullen ze dat ook in game 3 ook laten merken?

Milwaukee Bucks winnen van Miami Heat (notering van 1.80)

Antetokounmpo op dreef

Milwaukee is de laatste paar jaar weer ontzettend goed bezig. Dat hebben ze vooral te danken aan sterspeler Giannis Antetokounmpo. In de eerste twee wedstrijden van deze play-offs was hij al meteen goed voor twee double-double’s. In game 2 scoorde hij 31 punten. Daarnaast waren de Bucks als team ook nog eens goed voor maar liefst 22 driepunters. Geen gebrek aan durf én scorend vermogen dus bij Milwaukee.

Milwaukee Bucks scoren meer dan 113.5 punten (notering van 1.84)

Must See

More in Basketbal