Verbind je met ons

HomeBasketbal

Bezorgt Giannis Milwaukee de NBA-titel tegen Phoenix Suns?

Weten we woensdagnacht wie de nieuwe kampioen in de NBA is? Het zou zomaar kunnen, want de beslissing kan vallen. Milwaukee Bucks speelt in eigen huis tegen Phoenix Suns en als de ploeg van sterspeler Giannis Antetokounmpo wint, is het kampioen. Milwaukee staat namelijk in de serie die gaat over zeven wedstrijden met 3-2 voor en is bij een zege niet meer te achterhalen.

Wedden op basketbal doe je bij betFIRST! Wij zetten hieronder alvast de beste tips op een rijtje om te wedden op de NBA Finals.

Hoofdrol voor The Greek Freak?

Giannis Antetokounmpo is zoals gezegd de grote ster van Milwaukee. Aanvankelijk zag het er in deze finale van de NBA heel slecht uit voor zijn ploeg, want Phoenix kwam met 2-0 voor, maar aan de hand van de 2.11 meter lange Griek draaide Milwaukee het helemaal om. The Greek Freak scoorde deze serie respectievelijk 20, 42, 41, 26 en 32 punten. Steelt hij dinsdag op woensdagnacht opnieuw de show en scoort hij de meeste punten in Game 6?

Giannis Antetokounmpo topscorer (notering van 2.05)

 

Eerherstel voor Devin Booker?

De sterspeler bij Milwaukee is dus Antetokounmpo, maar bij Phoenix moeten Chris Paul en Devin Booker voor de punten zorgen. Laatstgenoemde deed dat vooral in de laatste twee duels, want toen nam hij 40 en 42 punten voor zijn rekening. Toch verloor Phoenix twee keer en dat was mede aan Booker te wijten.

In het vijfde duel tussen Milwaukee en Phoenix had hij de kans om zijn ploeg op een 3-2 voorsprong te zetten, maar hij liet zich in de absolute slotfase de bal ontfutselen door Jrue Holiday. Met als gevolg dat niet Phoenix maar Milwaukee op voorsprong kwam en de wedstrijd won. De sterspeler van Phoenix zal dus extra gebrand zijn om nu wél op te staan. Eisen hij en Giannis de hoofdrol op?

Giannis Antetokounmpo en Devin Booker maken ieder minimaal 35 punten (notering van 5.75)

Must See

More in Basketbal