Verbind je met ons

HomePremier League

King Kev moet City in titelrace houden

Man-City---Leicester-City---Premier-League---betFIRST

Met een beetje pech kan Manchester City dit weekend al zijn titel kwijtspelen. De Citizens hebben maar liefst veertien punten achterstand op koploper Liverpool en moeten dit weekend met Leicester City, de ploeg met de derde beste aanval en de beste verdediging van het land, een lastig klip omzeilen.

In normale omstandigheden zou niemand twijfelen over een thuisoverwinning van City tegen het Leicester City van Youri Tielemans en Dennis Praet, maar dit seizoen verspeelden Pep Guardiola en co op eigen veld al 8 punten. Het zou dus niemand verrassen mochten de Foxes iets pakken in het Etihad Stadium. Vorige week leed Leicester tegen Norwich wel zijn eerste puntenverlies in negen duels en zag topschutter Jamie Vardy (16 goals) zijn indrukwekkende reeks van 8 opeenvolgende matchen waarin hij scoorde afgebroken worden.

Door de mogelijke afwezigheid van Sergio Agüero zullen de doelpunten opnieuw van Raheem Sterling en Kevin De Bruyne moeten komen. De twee sterkhouders hebben de statistieken echter niet mee: in de Premier League scoorden ze samen slechts twee keer tegen de landskampioen van 2016.

Beide teams scoren @ 1.62
Meer dan 10 hoekschoppen @ 1.62

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League