Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Gent moet all-in gaan om Club bij te halen

AA-Gent---Club-Brugge---Premier-League---betFIRST

Na de onemanshow op Anderlecht rest er maar een vraag: welke ploeg is in staat om dit Club Brugge van de dubbel te houden? Zondag mogen de Bruggelingen in de Ghelamco Arena tonen wie de beste ploeg van Vlaanderen is en binnen enkele maanden moet de rest van het land volgen.

De afgelopen vijftien maanden stonden de twee teams vijf keer tegenover elkaar in de zogenaamde Slag om Vlaanderen en de cijfers spreken duidelijk in het voordeel van Club Brugge. Vier van de vijf duels werden door Club Brugge gewonnen en Gent scoorde in die matchen slechts twee keer. Waarom het deze keer anders kan lopen? Omdat Gent samen met Antwerp de beste thuisploeg is van de Jupiler League. Laurent Depoitre en zijn makkers scoorden 24 goals in 9 thuismatchen en het doet daarmee zelfs beter dan de 23 stuks in 10 thuismatchen van Club Brugge.

Tot een week geleden postuleerde Gent heimelijk naar een postje als titelkandidaat, maar intussen hebben ze de rol moeten lossen. Met een match meer gespeeld telt het zowaar tien punten achterstand op Club Brugge. De Buffalo’s moeten dus all-in gaan om in het spoor van hun rivaal te blijven.

Meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd @ 1.60
Gent wint (terugbetaald indien gelijkspel) @ 2.10

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

 

Must See

More in Jupiler Pro League