Verbind je met ons

HomeBasketbal

King James op zoek naar derde zege op rij in All-Star game

NBA-ALL-STAR-GAME-2020-Lebron-James-betFIRST

Het United Center van Chicago maakt zich op voor All Star 2020. De 69e editie van de All-Star game, zal deels in het teken staan van Kobe Bryant maar daarna zal de show gewoon de bovenhand nemen. Hoe kan het ook anders met een line-up waar elke NBA-fan in katzwijm bij valt.

Giannis Antetokounmpo, Joel Embiid, Pascal Siakam, Kemba Walker en Trae Young zijn de titularissen van Team Giannis en LeBron James, Anthony Davis, Kawhi Leonard, Luka Dončić en James Harden staan straks aan de opworp bij Team LeBron. James won met zijn gepersonaliseerd team de vorige twee All-Star games en liet niets aan het toeval over om een hattrick te scoren. King James selecteerde niet alleen zijn Lakers-maatje Davis, maar met Harden (35,2 punten per match), Luka Doncic (28,8 punten per match) en Leonard (27,1 punten per match) haalde hij drie van de tien beste schutters van dit seizoen in huis.

In de marge van de All-Star Game wordt het voor de toeschouwers en televisiekijkers ook uitkijken naar een aantal nevenwedstrijden. Wie wint de Rising Stars Challenge? Team World met buitenlandse toptalenten als Luka Dončić en Rui Hachimura? Of Team USA waar Trae Young en Zion Williamson de dienst uitmaken?

De Slamdunk Contest zal in principe naar Dwight Howard gaan die in 2008 de wedstrijd won. En in de Three Point Contest zijn de favorietenrollen voor Joe Harris (Brooklyn Nets), winnaar van de vorige editie, Davis Bertans (Washington Wizards) en Zach LaVine (Chicago Bulls). Als LaVine triomfeert kan hij de geschiedenis ingaan als de eerste speler  die zowel de Three Point Contest als de Slamdunk Contest wint.

All Star Game: Team Lebron wint @ 1.47

* De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Basketbal