Verbind je met ons

HomeWielrennen

Kan van Aert voor het eerst de Ronde van Vlaanderen winnen? Profiteer van deze boosted odd!

Zondag is het eindelijk weer zover! Dan staat Vlaanderens mooiste op het programma.

De favorieten voor deze Ronde van Vlaanderen zijn uiteraard opnieuw Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tadej Pogacar… of wat dacht je?

De drie toppers zullen zich voor de derde keer dit voorjaar met elkaar meten.

Van der Poel mocht al San Remo achter zijn naam schrijven. Van Aert overwon in de E3 prijs. Is het dit maal de beurt aan Pogacar?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Ronde van Vlaanderen vind je hieronder.

Van Aert

De Ronde van Vlaanderen is één van de mooiste koersen ter wereld, maar tegelijk ook één van de meest onvoorspelbare.

Na 273,4 kilometer snoeiharde koers kan in principe van alles gebeuren.

Van één ding zijn we wel zeker. Het zou namelijk echt al moeten verkeren als geen enkele van de drie tenoren een rol van belang zou spelen.

De kans dat één van hen dan ook wint is uiteraard zeer groot.

Ondanks het feit dat ze alle drie aan elkaar gewaagd zijn, kiezen wij toch voor van Aert.

In Milaan-San Remo werd hij al tweede, maar dat was deels omdat van der Poel die dag heel erg slim gekoerst heeft, terwijl Jumbo-Visma in principe het teamspel net iets minder uitspeelde.

Pas op, ook in de Ronde kan het zijn dat MVDP een geniale ingeving krijgt en dan zie je hem niet meer terug tot aan de finish.

Een gewaarschuwd man is er echter twee waard en van Aert zal samen met Jumbo-Visma de Nederlander dan ook nauwlettend in het oog houden.

In de E3 Saxo Classic bleek van Aert trouwens de snelste in de sprint voor Van der Poel en Pogacar.

Die overwinning moet hem ongelofelijk veel deugd gedaan hebben, want enkele dagen later zou hij ook Gent-Wevelgem gewonnen hebben.

Zij het niet dat hij de overwinning aan zijn ploegmaat Christophe Laporte schonk.

De Fransman zal er nu trouwens alles aan willen doen om zijn kopman te bedanken in de Ronde, met als gevolg dat van Aert op waarschijnlijk dé beste knecht van het hele peloton zal kunnen rekenen.

Pogacar moet het dan weer van Tim Wellens hebben om hem naar de overwinning te leiden. Wellens is de laatste tijd zeer sterk bezig, maar het niveau van Jumbo-Visma lijkt op dit moment toch net iets hoger te liggen.

Wij denken dat vooral die goede ploeg rond van Aert hem dat tikkeltje voorsprong zal opleveren om zondagnamiddag als eerste aan te komen in Oudenaarde.

Van Aert wint (Boosted odd van 5.00)


Pidcock

Onze ‘dark horse’ voor de Ronde is ongetwijfeld Tom Pidcock.

Momenteel zweven er heel veel vraagtekens rond de jonge Brit. Hij kwam namelijk stevig ten val in de Tirreno-Adriatico na een botsing met van Aert.

Sindsdien heeft hij geen wedstrijd meer gereden.

Maar als Pidcock in vorm blijkt te zijn… schrijf hem dan maar op als een rechtstreekse uitdager van de grote drie.

Eerder dit seizoen imponeerde hij al in de Strade Bianche door op indrukwekkende manier helemaal alleen op de Piazza del Campo aan te komen.

De renner van INEOS Grenadiers is een ware topper die het echt wel in zich heeft om de Ronde van Vlaanderen te winnen.

Het is momenteel vooral moeilijk inschatten hoe fris hij aan de start zal verschijnen, maar daarom is hij dan ook onze outsider voor zondag.

Pidcock wint (notering van 29.00)

Must See

More in Wielrennen