Verbind je met ons

HomeLa Liga

Kan Real Madrid eindelijk nog eens een Madrileense derby winnen in het hol van de leeuw?

Liverpool Real Madrid betting tips betFIRST

Speeldag zes in La Liga heeft een ware clash voor ons in petto: Real Madrid mag stadsgenoot Atlético nog eens proberen te verslaan.

De Koninklijke rijdt momenteel een foutloos parcours en verspeelde nog geen punt. Atlético daarentegen, kon maar drie van de vijf duels winnen. Wie mag zich straks ploeg van ’t stad noemen?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Atlético Madrid-Real Madrid vind je hieronder.

Niet te stoppen?

Real Madrid is nu toch al enige tijd heer en meester in La Liga. Vorig seizoen sleepten ze met sprekend gemak hun 35e landstitel in de wacht.

De voorsprong op het einde van het seizoen? Maar liefst dertien punten op Barcelona. Zelfs vijftien op Atlético Madrid.

Ook dit seizoen zijn ze erg goed uit de startblokken geschoten: ze zijn voorlopig foutloos en wonnen alle vijf hun duels.

Met de Champions League en Europese Supercup erbij zijn dat acht gewonnen matchen op rij. En dan is er blijkbaar nog goed nieuws uit de ziekenboeg…

Niemand minder dan Karim Benzema zou zijn rentree kunnen maken tegen Los Merengues. Atléti verloor zelf overigens al twee keer, waaronder een 0-2 tegen Villarreal.

Kan Real voor het eerst sinds 2019 nog eens winnen op Alético? Het is alvast het moment, want tegen Leverkusen ging die laatste nog roemloos onderuit.

Real Madrid wint (notering van 2.60)

 

Verwacht geen spektakel

Real doet het tot nu toe in La Liga zoals ze het ook vorig seizoen deden: zuinig. Je zal de mannen van Carlo Ancelotti zelden met meer dan drie goals verschil zien winnen.

En aan de andere kant van het veld staat uiteraard de beste doelman ter wereld, Thibaut Courtois. In de laatste vier matchen moest hij zich maar twee keer omdraaien.

Ook bij Atlético is algemeen geweten dat je geen al te hoge scores moet verwachten. Zet beide ploegen tegenover elkaar, en het wordt spektakelarm.

De cijfers bevestigen dat ook. In de laatste vijf edities van Atléti-Real vielen er amper zeven doelpunten. Twee keer werd het 0-0.

We durven vermoeden dat het ook zondagavond geen doelpuntenfestijn zal worden.

Er vallen maximaal 2 goals (notering van 1.95)

 

Must See

More in La Liga