Verbind je met ons

HomeVoetbal

Scoort Batshuayi opnieuw voor België, tegen Wales? Profiteer dan van een boosted odd!

Estland België betting tips betFIRST

De nationale competities worden een weekje in de koelkast gezet en maken plaats voor interlands. Ook België moet aan de bak: zij ontvangen donderdag om 20u45 Wales in het Koning Boudewijnstadion, voor de Nations League.

België tegen Wales, deel 15465. Beide landen keken elkaar het laatste decennium vaak in de ogen en dat liep zelden goed af voor de Rode Duivels. Laten ze zich opnieuw kisten?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op België-Wales vind je hieronder.

Het ultieme zwarte beest

Een wedstrijd van België tegen Wales? Daar gaan de haren van menig Belgische fan toch echt kaarsrecht van staan.

Die ene avond op het EK in Rijsel, het zal voor altijd een open wonde blijven. Maar een ongeluk komt nooit alleen…

Wales is de laatste jaren een zeer lastige klant voor de nationale ploeg. Ondanks het verschil in klasse bijten ze zich altijd de tanden stuk.

De resultaten zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven. België speelde sinds 2013 zeven keer tegen Wales en daarvan wonnen ze er maar één.

Zelfs in eigen huis bleek het niet makkelijk, van de recentste drie Welshe bezoekjes kon België er maar ééntje winnen.

Wales wint of gelijkspel (notering 3.35)

 

Boosted Batsman

Romelu Lukaku worstelde de afgelopen maand met een irritante spierblessure en zal er de komende twee matchen niet bij zijn.

En dus kiest Roberto Martinez waarschijnlijk voor zijn trouwe luitenant. Enter, Michy Batshuayi. Al enkele jaren de vaste invaller bij België.

Dat is helemaal niet onlogisch, als je zijn statistieken voor de nationale ploeg erbij haalt. Batsman trof in 45 wedstrijden al 25 keer raak.

Zeker als je weet dat hij zelden start, is dat een ferm gemiddelde. Een goal om de 87 minuten. Daar kan je mee thuis komen.

Ook in de vorige Nations League-wedstrijd tegen Polen was Lukaku er niet bij. De Belgen wonnen toen met 0-1 na een goal van… Batshuayi.

Als België meer dan elf corners afdwingt, kan je bovendien profiteren van een boosted odd van 10.00!

Batshuayi scoort en minstens 12 corners (notering van 10.00)

 

Must See

More in Voetbal