Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Oud-Heverlee Leuven een zwalpend Club Brugge nog wat verder in de put duwen?

Club Brugge KV Mechelen betting tips betFIRST

Zondagavond om 18u30 staat er een leuk partijtje gepland ‘aan den Dreef’. Oud-Heverlee Leuven ontvangt er landskampioen Club Brugge, dat op zoek is naar eerherstel.

Club Brugge begon aan de competitie met een bijzonder magere vier op negen, terwijl OHL al enkele leuke potjes afwerkte. Wat wordt het deze keer?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Slechte vorm verdergezet?

Velen voorspelden een lastig seizoen voor Oud-Heverlee Leuven, maar na drie speeldagen staan ze toch maar mooi op plaats vier.

Ze pakten een knappe zes op zes en moesten tot nu toe enkel de duimen leggen voor een sterk Antwerp, dat het toch knap lastig had.

Over lastig hebben gesproken… Bij Club Brugge draait het echt meer dan vierkant. Carl Hoefkens slaagt er vooralsnog niet in om lijn te krijgen in het spel.

Zonder een fantastische Simon Mignolet kon blauw-zwart zomaar achtergebleven zijn met een nul op negen.

Tegen de Leuvenaren kan FCB nog altijd niet rekenen op Tajon Buchanan en Antonio Nusa. Versterkingen zijn er ook nog niet, dus moet Club met dezelfde namen aan de bak.

Een serieuze vormdip en dan naar Leuven moeten trekken? Niet gemakkelijk. Club verloor er overigens drie van de laatste zes matchen. Kan OHL opnieuw stunten?

OHL wint of gelijkspel (notering van 2.20)

 

Goals aan beide zijden

Draai of keer het zoals je wil, maar Club Brugge heeft natuurlijk nog altijd ruim voldoende kwaliteit lopen om doelpunten te maken.

Hans Vanaken zal geen seizoen lang uit vorm zijn en met Andreas Skov Olsen hebben ze een speler lopen die bijzonder vlot het doel vindt.

Club pakte vier op negen, maar scoren deden ze wel in elke match. Vorig seizoen slaagde blauw-zwart er maar drie keer niet in om te prikken.

Hetzelfde kan bijna gezegd worden voor OHL. De mannen van Brys werden in eigen huis enkel door Gent, Anderlecht, Beerschot en Antwerp het scoren belet.

Dit seizoen scoorden ze al elke wedstrijd. In vijf van de laatste zes edities van OHL-Club Brugge vielen er goals aan beide zijden.

Beide teams scoren (notering van 1.62)

 

Must See

More in Jupiler Pro League