Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Blijft Antwerp ook dit seizoen hét zwarte beest van Eupen?

Eupen-Antwerp

Leider Antwerp mag hun race richting een landstitel zondag om 16u verderzetten. Daarvoor moeten ze wel voorbij Eupen, dat op speeldag twee nog de scalp nam van Club Brugge.

Antwerp is de nieuwe jaargang van de Jupiler Pro League begonnen met een knappe negen op negen. De Oostkantonners konden tot nu toe maar één keer winnen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze partij vind je hieronder.

Niet te stoppen?

Wordt dit het seizoen van Antwerp? Dat is een vraag die de afgelopen weken wel meer naar boven kwam.

Als we de eerste weken van het nieuwe seizoen moeten geloven, zou je denken van wel. Ze zijn alvast serieus gewapend, in elke linie van het veld.

In de Jupiler Pro League kan gesproken worden van een perfecte start, want met negen op negen zijn ze de fiere leider. Ook het spel wordt steeds beter.

In Eupen zien ze The Great Old overigens écht niet graag komen… Van de laatste twaalf duels tegen Antwerp verloren ze er maar liefst elf. In 2020 pakten ze één keer een punt.

Voor winst van Antwerp krijg je van betFIRST een mooie odd van 2.00. Grijpen maar!

Antwerp wint (notering van 2.00)

 

Sterk eindigen

Dat Antwerp fysiek sterk is, is natuurlijk al sinds jaar en dag bekend. Ook al hebben ze meer voetballend vermogen tegenwoordig, toch is het ook dit seizoen duidelijk.

Met Ritchie De Laet, Toby Alderweireld, Radja Nainggolan en Michael Frey hebben ze bijvoorbeeld mannen lopen die er hun hoofd voor leggen én gefocust blijven.

Dat laatste is wel opvallend, want Antwerp verslapt bijna nooit in de tweede helft. Integendeel…

Zowel tegen Drita als Zulte Waregem, Lillestrøm en Oud-Heverlee Leuven ‘wonnen’ de Antwerpenaren de tweede helft. Enkel op KV Mechelen was het aan de rust gespeeld.

Antwerp wint tweede helft (notering van 2.20)

 

Must See

More in Jupiler Pro League