Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan nieuwe coach Scott Parker Club Brugge meteen op het rechte pad helpen tegen leider KRC Genk?

RWDM Genk betfirst betting tips

Het tijdperk van Carl Hoefkens als coach van Club Brugge heeft slechts enkele maanden geduurd. Enter, Scott Parker. De nieuwe coach staat meteen voor een helse opdracht: zondag om 13u30 moet zijn ploeg het opnemen tegen leider KRC Genk.

Kunnen de Bruggelingen stokken in de wielen steken bij die geoliede machine van Genk?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Genk-Club Brugge vind je hieronder.

Mooi reeksje

Bij Club Brugge draait het al heel het seizoen vierkant, maar je weet wat ze zeggen over een nieuwe coach… Het kan een schokeffect veroorzaken.

Dat is ook wat het Brugs bestuur hoopt. Tegenstander Genk is uiteraard geen cadeau, maar Club Brugge blijft een selectie hebben die niet moet onderdoen.

Veel spelers zullen voor Scott Parker meteen willen bewijzen wat ze waard zijn. De Engelsman wil een team opstellen met een vechtersmentaliteit, lastig te kloppen.

Bovendien doet Club Brugge het de laatste jaren gewoon uitstekend tegen KRC Genk. Ze kwamen in de vijf laatste duels telkens als winnaar uit de bus.

Van de recentste zeven bezoekjes van blauw-zwart konden de Limburgers er ook maar twee winnen.

Club Brugge wint of gelijkspel (notering van 1.74)

 

Goals, goals en nog eens goals

Genk versus Club Brugge, dat is een treffen tussen de twee ploegen uit de Jupiler Pro League met de meeste aanvallende kwaliteiten.

Trésor, Onuachu, Paintsil, Lang, Jutglà, Skov Olsen… Stuk voor stuk spelers die individueel het verschil kunnen maken én al hebben gemaakt.

We voorspellen een bijzonder lastige middag voor de verdedigers van beide teams. Eéntje waarin er alweer veel goals gaan vallen.

Want ja, dat is ondertussen traditie als Club Brugge en Genk tegenover elkaar staan. In de recentste vijf duels vielen maar liefst 25 goals. Een gemiddelde van vijf per match.

Drie keer zagen we een 3-2 en vorig seizoen werd het in de Croky Cup zelfs 3-3. Op speeldag één werd het al een spektakelmatch tussen Club en Genk.

We verwachten zondag gewoon opnieuw veel doelpunten.

Er vallen minimaal vier goals (notering van 2.50)

 

Must See

More in Jupiler Pro League