Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Gaan de Buffalo’s voor een zesde keer op rij de boot in tegen Antwerp?

Antwerp Gent betting tips betfirst

Dit weekend staat de allereerste speeldag in de Jupiler Pro League van het nieuwe jaar op het programma. Het is er meteen eentje met geweldige affiches. Zaterdagavond ontvangt Antwerp om 20u45 KAA Gent op de Bosuil.

Beide ploegen kunnen een overwinning gebruiken om hun PO1-ambities kracht bij te zetten. Wat wordt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Antwerp-Gent vind je hieronder.

Een zeer zwart beest

Het seizoen van The Great Old is tot nu toe perfect in twee te splitsen. Ze begonnen als een trein en pakten 27 op 27, maar knalden daarnaast plotsklaps van de rails.

Van de negen wedstrijden die daarop volgden, konden de mannen van Mark van Bommel er amper twee winnend afsluiten.

Maar er is alvast beterschap… Zowel tegen Club Brugge als Westerlo toonde Antwerp dat ze uit het niets een scheve situatie kunnen rechttrekken.

Op de Bosuil blijven ze ook gewoon sterk: ze wonnen er zeven van de negen duels en moesten enkel in leider Genk hun meerdere erkennen.

Bovendien spelen ze de laatste tijd graag tegen het Gent van Hein Vanhaezebrouck. Antwerp won namelijk de laatste vijf confrontaties. Zaterdag opnieuw?

Antwerp wint (notering van 2.55)

 

Laat telraam maar thuis

Met Antwerp en Gent staan straks twee van de beste verdedigingen van het land tegenover elkaar.

Gent slikte na Genk de minste doelpunten van alle eersteklassers, terwijl Antwerp op dat vlak de vierde beste ploeg is.

Beide ploegen hebben bijzonder stevige verdedigers rondlopen. Denk maar aan Alderweireld, Torunarigha, Ngadeu en De Laet.

Het ziet er dus naar uit dat we geen telraam zullen nodig hebben in deze topper. Dat laatste wordt ook bevestigd als we de onderlinge duels van de laatste jaren erbij halen.

In de recentste vijf matchen tussen beide teams zagen we in totaal zeven doelpunten. Gemiddeld nog geen anderhalve goal per match.

Vier keer werd het 1-0. De kans is heel groot dat er ook zaterdag weinig goals vallen.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 1.83)

 

Must See

More in Jupiler Pro League