Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan KRC Genk winnen in Jan Breydel en zo Cercle Brugge uit de Europe play-offs houden?

Cercle Brugge-Genk

De 30ste speeldag in de Jupiler Pro League staat alweer voor de deur. Zaterdagnamiddag om 16h15 krijgen we een belangrijke wedstrijd in de strijd om de top 8. KRC Genk gaat bij Cercle Brugge op zoek naar zekerheid voor deelname aan de Europe play-offs.

Voor de Limburgers is dat de laatste kans om zich nog te verzekeren van Europees voetbal volgend seizoen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Nummer 6.

KRC Genk moet zijn dromen voor play-off één opbergen. Met een achtste plaats en maar vijf punten meer dan het nummer negen, moeten ze nog vechten voor een deelname aan de Europe play-offs.

Deze zaterdag krijgen we een rechtstreeks duel tussen KRC Genk en het nummer negen, Cercle Brugge. In het verleden hebben de Limburgers nooit echt veel moeite gekend met de Vereniging.

De laatste vijf wedstrijden in het Jan Breydelstadion tegen Cercle Brugge werden allemaal winnend afgesloten. De ploeg van Bernd Storck zit in een redelijke flow met negen op twaalf.

Ook dit weekend maken ze veel kans om de drie punten op zak te steken. Groen-zwart kon maar vijf punten halen uit hun laatste vijf wedstrijden.

De laatste keer dat Cercle Brugge won van KRC Genk dateert al van 2018. Een uitstekende kans voor de Limburgers om een zesde uitoverwinning op rij te nemen in en tegen Cercle Brugge.

Genk wint (notering van 2.40)

 

Minstens tweemaal raak.

Het seizoen van KRC Genk kent een hobbelig parcours. Vaak winnen ze twee wedstrijden en dan wordt er eentje verloren, maar één ding doen ze wel consequent en dat is scoren.

In hun laatste elf wedstrijden kwamen ze in tien gevallen tot scoren en in de laatste vier duels konden ze acht keer de doelman van de tegenstander verschalken.

Met een Paul Onuachu, die drie keer trefzeker was in zijn laatste vier matchen, lijkt de weg open te liggen naar doelpunten tegen de Vereniging.

De laatste tien gewonnen competitiewedstrijden waren steeds goed voor minstens twee doelpunten van de Genkies. Tegen groen-zwart, dat vijf goals slikte in zijn laatste vier wedstrijden, mag scoren geen probleem zijn.

Genk weet minstens twee keer te scoren (notering van 1.95)

 

Must See

More in Jupiler Pro League