Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan KAA Gent zijn kansen omzetten in doelpunten tegen laagvlieger Seraing?

Genk-Gent

Vrijdagavond om 20h45 krijgen we de eerste wedstrijd van de 28ste speeldag in de Jupiler Pro League.

Het is KAA Gent dat thuis op zoek gaat naar een negen op negen tegen laagvlieger Seraing. De heenwedstrijd tussen beide ploegen eindigde op een 0-0, maar dat lijkt dit keer niet het geval te worden.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Eindelijk raak?

Al vier wedstrijden op rij creëren de Buffalo’s kans na kans, maar telkens worden er veel van die kansen gemist.

Met een Tarik Tissoudali die al twee weken terug is van de Afrika Cup en een Laurent Depoitre die vorige week op Eupen nog trefzeker was, hoopt AA Gent om vrijdagavond nog eens ouderwets uit te halen.

Als je kijkt naar de tegenstander dan zou het op basis van de vorige wedstrijden geen enkel probleem mogen zijn voor de ploeg van Hein Vanhaezebrouck om veel doelpunten te maken.

In de vorige duels van Seraing tegen de top vier moest doelman Guillaume Dietsch zich telkens minstens drie keer omdraaien.

Voor Gent dat veel kansen creëert zou het nu dus wel eens prijs kunnen zijn tegen een zwalpend Seraing. Gent scoort minstens drie keer? Profiteer van de mooie boosted odd van 2.50.

Meer dan 2.5 goals (boosted odd van 2.50)

 

Niet te passeren Gentse verdediging.

Vanaf de wedstrijd op Club Brugge staat Davy Roef in doel bij de Buffalo’s en hij deed het de afgelopen twee wedstrijden uitstekend. Dat hij tegen Eupen de nul hield, heeft hij natuurlijk ook te danken aan zijn verdediging.

Sinds vorige week kunnen de Gentenaars weer beroep doen op Michael Ngadeu. Met hem in de basis hield AA Gent dit seizoen al acht keer de nul.

Met de komst van een Seraing dat in vrije val zit, ligt de weg naar een negende cleansheet helemaal open. In hun laatste vier uitwedstrijden wist Seraing maar één doelpunt te maken.

Dat is niet geheel verwonderlijk, wanneer je weet dat aanvaller Georges Mikautadze in zijn laatste elf wedstrijden maar één doelpunt kon maken.

Een tweede cleansheet voor doelman Davy Roef lijkt dus in de maak te zijn.

KAA Gent houdt de nul (notering van 1.76)

 

Must See

More in Jupiler Pro League