Verbind je met ons

HomeEuropa League

Kan de geest van Maradona Barcelona en Napoli naar veel goals leiden? Profiteer van de boosted odd!

Barcelona-Sevilla

Donderdagavond zal FC Barcelona voor het eerst sinds het seizoen 2003/2004 nog eens aantreden in de Europa League.

Het zijn de Italianen uit Napoli die om 18h45 op bezoek komen in Camp Nou. Na de dubbele confrontatie zal één van hen de Europa League al in de 16de finales moeten verlaten.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit topduel vind je hieronder.

Doelpuntenfestijn?

In de wintertransferperiode heeft Xavi zijn nodige versterkingen kunnen binnenhalen. Het waren vooral aanvallend ingestelde spelers die de oversteek maakten naar FC Barcelona.

Van de nieuwkomers maakte vooral Adama Traoré al indruk. In zijn eerste twee wedstrijden was hij goed voor twee assists en hij hoopt dat in de Europa League te kunnen verderzetten.

Aan de overkant van het veld heb je dan de verdediging van Barcelona die dit seizoen niet heel stabiel is. In de laatste zeven wedstrijden kon de verdediging onder leiding van Gerard Piqué maar één keer de nul houden.

Zet daar de doelpunten van Dries Mertens (9) en Victor Osimhen (10) tegenover en je krijgt een doelpuntenrijke wedstrijd.

Een mooie kans, want bij meer dan 2.5 doelpunten is er een boosted odd: 2.50.

Meer dan 2.5 doelpunten (boosted odd van 2.50)

 

Zinderend Camp Nou.

Twee weken geleden in de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid was Camp Nou nog eens het sfeervolle stadion van weleer. Barcelona won die topper met 4-2 en het publiek was helemaal mee.

De meer dan 70.000 toeschouwers schreeuwden de Blaugrana naar de overwinning. Bij Barcelona hopen ze dat de supporters weer massaal op post zijn om hun club aan te moedigen voor deze topaffiche uit de Europa League.

Met een FC Barcelona dat onder Xavi aan de terugweg bezig lijkt en een Napoli dat in de Europa League buitenshuis maar vier op negen wist te pakken, achten wij de kans zeer groot dat de Catalanen een nieuwe thuisoverwinning over de streep trekken.

Barcelona wint (notering van 2.00)

 

Must See

More in Europa League