Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan een stuurloos Club Brugge alweer niet winnen in eigen huis, tegen Standard?

les spectateurs du Club Brugge

Speeldag 29 in de Jupiler Pro League zou wel eens een cruciale kunnen worden. Naast Genk-Union krijgen we een levensbelangrijk duel in de strijd om de Champions’ play-offs: Club Brugge speelt zondag om 13u30 tegen Standard.

Wie doet een uitstekende zaak in de race om de top vier?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-Standard vind je hieronder.

Volledig uit vorm

Voor de fans van Club Brugge is het al een hele periode huilen met de pet op. Het spel is beneden alle peil en dat zie je ook aan de resultaten.

Slechts twee keer gewonnen in tien competitiematchen én afgestraft tegen Benfica in de Champions League. Het nekschot voor Scott Parker, die trainer af is.

Zondag moet Club Brugge het dus doen met Rik De Mil en Björn De Neve. En net nu staat het hyperbelangrijk duel tegen Standard geprogrammeerd.

Club kon amper één keer winnen in de laatste negen confrontaties tegen de Luikenaars. In topmatchen komen de mannen van Ronny Deila bovendien zéér sterk voor de dag.

Denk maar aan die 2-4 op Union, of de 3-0 tegen Antwerp én Club Brugge. Om maar te zeggen: het wordt voor blauw-zwart lastig om te winnen.

Standard wint of gelijkspel (notering van 2.20)

 

Kaas met gaten

Na de match op Antwerp leek het erop dat Scott Parker zijn defensie op orde had. Dat bleek achteraf gezien maar schone schijn.

Daarna slikten ze goals tegen Cercle Brugge en Union en kregen ze slaag van KV Oostende en Benfica. De 5-1 UCL-uitschakeling was best pijnlijk te noemen.

De verdediging leek bijwijlen kaas met gaten. Sinds begin oktober hield Club Brugge amper twee keer de nul in elf thuiswedstrijden.

Daarbij scoren de Rouches wel vaak in Brugge: bij de recentste drie bezoekjes werd er telkens aan beide kanten gescoord.

Maar vergis je niet: Standard slikt wel degelijk zelf ook goals. Eéntje meer dan blauw-zwart, zelfs. Wij zien zondag doelpunten vallen aan beide zijden.

Beide teams scoren (notering van 1.68)

 

Must See

More in Jupiler Pro League