Verbind je met ons

HomeSerie A

Begint Napoli ook tegen Atalanta als een gek aan de wedstrijd?

napoli ac milan betting tips betfirst

Op speeldag 26 in de Serie A staat een leuke affiche op de planning: leider Napoli krijgt het bezoek van Atalanta. Afspraak zaterdag in het Stadio Diego Armando Maradona, om 18u.

Zet Napoli een nieuwe stap op weg naar de titel?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Napoli-Atalanta vind je hieronder.

Stevige start

In Napels wordt alles stilaan in gereedheid gebracht voor een ongezien volksfeest. Want voor het eerst sinds 1990 lijken ze op weg naar de titel.

De voorsprong bedraagt momenteel vijftien punten op Inter. Dat geven de mannen van Luciano Spalletti nooit meer weg, toch?

De Italiaanse coach heeft van Napoli een ware machine gemaakt. Na 25 speeldagen werden ze nog maar twee keer geklopt.

Ze maken er een gewoonte van om de tegenstander in eigen huis bij de keel te grijpen. In vijf van de laatste zeven thuismatchen stonden ze op voorsprong aan de rust.

Ook in de heenwedstrijd, in Atalanta, was dat overigens het geval. Begint Napoli weer als een gek aan de match? Wij denken van wel.

Napoli wint eerste helft (notering van 2.20)

 

De nieuwe Haaland?

Bij Club Brugge zullen ze zich wel voor het hoofd slaan, want vorige zomer grepen ze net naast een fenomeen: Rasmus Höjlund.

De Deen koos uiteindelijk voor Atalanta en liet al heel wat mooie dingen zien. Velen zien in hem een jongere kloon van ene Erling Haaland.

Dat is vooralsnog wat overdreven, want zijn statistieken zijn nog niet zo gek als van Haaland enkele jaren geleden. Maar toch…

Hij heeft wat dezelfde stijl: niet zeer elegant, maar wel krachtig en recht-door-zee. Daarmee charmeerde hij al heel wat fans dit seizoen.

Deze jaargang trof hij al dertien keer raak in 31 duels. Tegen Milan en Udinese scoorde hij niet, maar daarvoor deed hij wel twee maal op rij de netten trillen.

Als Höjlund scoort, profiteer je bovendien van een mooie odd: 3.80. Het proberen waard, niet?

Rasmus Höjlund (notering van 3.80)

 

Must See

More in Serie A