Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan Club Brugge in Jan Breydel hun eer herstellen tegen een zwalpend KV Mechelen?

Club Brugge KV Mechelen betting tips betFIRST

Drie hoeraatjes, want de international break zit er op. De aandacht kan opnieuw verlegd worden naar de Jupiler Pro League, waar speeldag tien voor de deur staat.

Club Brugge ontvangt zaterdagavond om 20u45 KV Mechelen. Kunnen de Bruggelingen zich herpakken na de non-match op Standard?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-KV Mechelen vind je hieronder.

Clean sheet en winst

Het zijn twee lange weken geweest voor de supporters van Club Brugge. Ze gingen namelijk met een bittere nasmaak de interlandbreak in.

Club kende een collectieve off-day op Standard en ging met de billen bloot: 3-0. Nu de rust is teruggekeerd, willen ze zich tegen KVM ongetwijfeld herpakken.

De Kakkers liggen blauw-zwart ook wel de laatste seizoenen, in eigen huis. Club won zeven van de recentste negen partijen.

Voor Standard waren de mannen van Hoefkens bezig aan een reeks van vier clean sheets op rij, wat bijzonder knap is.

Interessant feitje: Club won drie van de laatste vier thuismatchen tegen KV Mechelen mét een clean sheet. Dat zien we zaterdag gewoon opnieuw gebeuren.

Club Brugge wint zonder tegendoelpunt (notering 2.95)

 

Ketchupfles?

KV Mechelen denkt misschien dat ze Club Brugge op een goed moment treffen na die beschamende nederlaag op Sclessin.

Maar je weet wat ze zeggen: een gewond dier is altijd héél gevaarlijk. De aanhang van blauw-zwart zal zonder enige twijfel een reactie eisen.

We verwachten dus een zeer gemotiveerd Club Brugge aan de aftrap, dat nog eens wil tonen hoe makkelijk ze tegenstanders opzij kunnen zetten.

Mechelen is momenteel een goede prooi, want coach Danny Buijs krijgt ze maar niet op de rails. Ze pakten vier en twaalf en krijgen bovendien veel goals binnen.

In de JPL zijn er maar vijf teams die meer treffers incasseerden. In de vorige thuismatch in de competitie ging Cercle Brugge ook met 4-0 voor de bijl.

Club scoort minstens 3 goals (notering van 2.35)

 

Must See

More in Jupiler Pro League