Verbind je met ons

HomePremier League

Arsenal-Spurs: wordt het opnieuw de thuisploeg die de zege pakt in de North London Derby?

Arsenal Brighton betting tips betfirst

De blikken van de Engelse voetbalfans staan zaterdag om 13u30 strak gericht op het Emirates Stadium, want Arsenal en Tottenham spelen er een nieuwe Noord-Londense derby.

Beide ploegen verkeren in een begenadigde vorm en zijn uitstekend aan het seizoen begonnen. Wie gaat verder op dat elan?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Arsenal-Tottenham vind je hieronder.

Gouden regel: de thuisploeg wint

Het banter era van Arsenal lijkt beetje bij beetje op z’n einde te lopen. Mikel Arteta heeft de Londense club nieuw leven in geblazen.

Vorig seizoen grepen ze nog net naast de Champions League, maar dit jaar lijkt het ze menens. Enkele gerichte versterkingen zorgden al voor een nieuw elan.

Gabriel Jesus, William Saliba – terug van zijn uitleenbeurt – en Oleksandr Zinchenko bleken meteen aanwinsten, waardoor The Gunners als een komeet van start gingen.

Na zeven speeldagen verloren ze enkel van Man United en zijn ze de fiere leider. In eigen huis begint het ondertussen ook opnieuw te vlotten…

Ze wonnen nu al zes thuiswedstrijden op rij in de Premier League. Wist je trouwens dat de thuisploeg in de Noord-Londense al vijf keer op rij victorie kraaide?

Arsenal wint (notering 2.10)

 

Hou je klaar voor goals

Zaterdagmiddag zal er opnieuw bijzonder veel aanvallend talent op het veld staan: Kane, Son, Jesus, Martinelli, Saka…

Twee ploegen die dit seizoen ook aanvallend en attractief voetbal brengen. De derby ademt dus alweer doelpunten.

Spurs hakte op de vorige speeldag Leicester in de pan met 6-2, terwijl Arsenal Brentford simpel wegzette met een droge 0-3.

Het ziet er dus opnieuw naar uit dat we ons aan goals mogen verwachten. En dat zou hoegenaamd niet de eerste keer zijn in dit treffen.

In vier van de recentste vijf edities van Arsenal-Spurs vielen er in totaal minstens drie doelpunten. Drie keer waren dat er zelfs minstens vier.

Er vallen minstens drie doelpunten (notering van 1.68)

 

Must See

More in Premier League