Verbind je met ons

HomeLa Liga

Kan Barcelona voor de zesde keer op rij niet winnen van Atlético Madrid?

Real Sociedad-Barcelona

Ook in La Liga pikken ze de draad na een weekendje rust opnieuw op. We zitten ondertussen aan speeldag 23, met op zondag om 16h15 een echte kraker: Barcelona ontvangt in Camp Nou het Atlético Madrid van Diego Simeone.

Voor beide teams een enorm belangrijke wedstrijd met het oog op de Champions League-plekken.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit duel vind je hieronder.

Ongeslagen reeks.

Atlético Madrid kent een wat mager seizoen. De mayonaise pakt niet zo goed als vorig seizoen, toen de Madrilenen de titel pakten. Een lange reeks neerzetten, lukt voorlopig nog niet echt.

Al zijn ze nu wel aan de betere hand: ze pakten zeven op negen en klopten overlaatst Valencia na een gek slot.

Bij Barcelona gaat het eigenlijk nog minder goed, want zij staan achter Atlético in het klassement.

Ook in Camp Nou, waar ze de laatste jaren toch het merendeel van hun punten pakten, vlot het niet echt. Ze wonnen maar twee van de afgelopen vijf duels.

Atlético ligt hen bovendien ook echt niet: ze konden al vijf matchen op rij niet meer winnen van hen, waarvan drie in het eigen Camp Nou.

Atlético Madrid wint of gelijkspel (notering van 1.64)

 

Saai.

Matchen van Barcelona zijn dit seizoen lang niet altijd leuk om naar te kijken. Balbezit hebben ze nog steeds vaak, maar doelpunten maken is o zo moeilijk.

Zelfs in eigen stadion… In de laatste vijf thuisduels scoorden ze in totaal zes keer, waarvan drie tegen Elche.

Het is in het algemeen niet te spectaculair bij de Blaugrana: al vier matchen op rij vielen er niet meer dan twee doelpunten. Iets zegt ons dat dat tegen Atlético ook wel eens zo zou kunnen zijn.

De recentste onderlinge confrontaties ondersteunen dat gevoel ook wel: er vielen al drie matchen na elkaar niet meer dan twee doelpunten.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 1.83)

 

Must See

More in La Liga