Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Ontdek alle voorspellingen voor de weekendwedstrijden van de Jupiler Pro League!

Weekend Match

}

Er staan maar liefst 6 wedstrijden te wachten tijdens Jupiler Pro League-competitieweekend. Profiteer van de beste odds op de markt met betFIRST!

Voorbeschouwing weekendwedstrijd

Voordat we in details treden, geven we eerst een kort overzicht van de bijeenkomsten die plaatsvinden tijdens het weekend van 3 en 4 februari 2024. Op de eerste dag van het weekend kun je dit verwachten:

  • RWD Molenbeek VS Standard de Luik: 16.00 uur
  • KV Kortrijk VS Royal Charleroi SC (Sportclub): 18.15 uur
  • KVC Westerlo VS OH (Oud-Heverlee) Leuven: 18.15 uur
  • KRC Genk VS Koninklijke Unie Sint-Gillis: 20.45 uur

Zondag 4 februari wordt net zo druk met 4 wedstrijden op de agenda:

  • Royal Antwerp Football Club VS Club Brugge (Brugge) KV: 13.30 uur
  • KAS Eupen VS FC Mechelen (Mechelen): 16.00 uur
  • Anderlecht versus La Gantoise: 18.30 uur
  • Cercle Brugge VS Sint-Truiden (STVV): 19.15 uur

Een wedstrijd uitgesteld, maar er werd reikhalzend naar uitgekeken!

De wedstrijd tussen Standard de Liège en Royal Antwerp moest worden uitgesteld naar zaterdag 3 februari aangezien Standard de Liège ook deelneemt aan de Beker van België. Oorspronkelijk gepland voor 23 oktober 2023, is de verwachting voor deze ontmoeting tussen de twee clubs op zijn hoogtepunt.

Er wordt tijdens deze wedstrijd immers reikhalzend uitgekeken naar Royal Antwerp, de regerend kampioen. Maar Standard de Liège heeft zijn laatste woord nog niet gezegd en ook al heeft de ploeg de afgelopen jaren verschillende moeilijkheden ondervonden en niet altijd haar beste spel getoond, toch is het van plan alle kansen op de overwinning te benutten. Bovendien rekenen de bookmakers dit team tot de favorieten voor de kampioenstitel met een rating van 5 (het staat op de 3e plaats achter Club Brugge en La Gantoise). Bekijk de beste odds voor dit team en alle anderen op betFIRST!

Een beslissende ontmoeting voor de titelrace

De wedstrijd van zaterdagavond tussen KRC Genk en Royale Union Saint-Gilloise kan een belangrijke wedstrijd worden. Union Saint-Gilloise, momenteel koploper in het kampioenschap van de Jupiler Pro League, kan de kloof dus verder vergroten.

De Union heeft momenteel namelijk 55 punten, tegenover 36 voor KRC Genk, 6e in het kampioenschap. Het resultaat van deze ontmoeting kan KRC Genk dus de mogelijkheid bieden om de top 6 veilig te stellen, of USG de kans geven om overwinningen aan elkaar te blijven rijgen.

Royal Antwerp neemt het voor de 176e keer op tegen Club Brugge

Als je regelmatig het Belgisch kampioenschap volgt, dan is deze wedstrijdposter je vast niet onbekend. De twee clubs stonden in het verleden al 175 keer tegenover elkaar. Als beide teams favoriet zijn om het kampioenschap te winnen, kan deze wedstrijd nog veel verrassingen met zich meebrengen.

Tijdens de vele eerdere botsingen waren de resultaten nogal gevarieerd. Er zijn 70 overwinningen voor Club Brugge tegenover 49 voor Royal Antwerp en in totaal 56 gelijke spelen tussen beide clubs. De spanning blijft dus hoog over de uitkomst van deze 176e confrontatie! 

Strakke voorspellingen

Het laatste seizoen van de Jupiler Pro League was vol wendingen met onverwachte wendingen en een overwinning die in de 94e minuut werd behaald door Royal Antwerp. Dit seizoen ziet er nu al veelbelovend uit, zoals blijkt uit de bijeenkomsten die al hebben plaatsgevonden.

En het is nog lang niet voorbij, zoals we zullen zien, de voorspellingen zijn erg krap. Het is daarom moeilijk om de uitkomst van het kampioenschap te voorspellen. Alle legendarische clubs in België geven bij elke ontmoeting het beste van zichzelf en hebben allemaal een reële kans om te winnen.

De wedstrijd tussen KRC Genk en Royale Union Saint-Gilloise komt het dichtst in de buurt. Beide ploegen hebben een rating van 2. Ondanks alles neigt onze voorspelling naar KRC Genk, omdat de ploeg in zeer goede vorm verkeert en bovendien thuisvoordeel heeft.

Een andere spannende wedstrijd is de ontmoeting tussen Royal Antwerp Football Club en Club Brugge KV. Als het waar is dat RAFC regerend kampioen is en Club Brugge dit seizoen beter is, heeft Antwerp serieuze voordelen. Zijn huidige ploeg verkeert inderdaad in goede vorm.

Geniet van de beste verhoogde odds op voetbal, inclusief de Jupiler Pro League, door je te registreren bij betFIRST!

Wees midden in de actie met betFIRST

Vertrouw op betFIRST om niets van de Jupiler Pro League te missen. Naast dat je profiteert van de beste odds op de huidige markt, heb je ook toegang tot de betFIRST TV-service. Zo kun je de wedstrijden live volgen en met een paar klikken wedden op je favoriete team.

Dankzij het ItsMe-proces kost het slechts een paar minuten om op het platform te registreren. Heeft jouw team gewonnen? Verzilver de winst binnen enkele seconden met snelle uitbetalingen bij betFIRST.

Beleef je passie voor voetbal met betFIRST!

Must See

More in Jupiler Pro League