Verbind je met ons

HomeVoetbal

Beleef de Afrika Cup: zet nu in bij betFIRST

Sinds 13 januari 2024 zorgt de Afrika Cup, ook wel de Africa Cup of Nations genoemd, voor veel plezier bij voetbalfans over de hele wereld. Hoewel het toernooi dus al enige tijd is begonnen, hoef je niet bang te zijn dat je te laat bent voor de actie. Er zijn nog genoeg mogelijkheden voor winnende weddenschappen op de Afrika Cup. We vertellen je graag alles wat je moet weten om in te zetten op de Afrika Cup met betFIRST.

AFCON 2024 in de schijnwerpers

Deze 34e editie van de Afrika Cup (ook bekend als CAN of AFCON) startte op 13 januari 2024 in Abidjan en brengt ons 4 weken spanning en sensatie tot en met de finaledag op zondag 11 februari 2024.

We hebben de groepsindeling van AFCON 2024 helder voor je op een rij gezet:  

Groep A Groep B Groep C Groep D Groep E Groep F
Nigeria 

Ivoorkust

Equatoriaal-

Guinea

Guinee-Bissau

Egypte

Ghana

Kaapverdië

Mozambique

Senegal

Kameroen

Guinee

Gambia

Algerije

Burkina Faso

Mauritanië

Angola

Tunesië

Mali

Zuid-Afrika

Namibië

Marokko

Democratische Republiek Congo

Zambia

Tanzania

De spannende knock-outfase van de AFCON 2024 begint pas vanaf 27 januari 2024. Genoeg tijd dus om te beginnen met inzetten op de Africa Cup of Nations 2024!

De voorspellingen en favorieten

Teams (en landen)  kunnen verrassen en dat is precies wat het voorspellen van sportuitslagen zo spannend en leuk maakt. Gelukkig hebben we professionele bookmakers zoals betFIRST die ons de favorieten voor de overwinning kunnen voorspellen. Dit jaar lijken Senegal, Marokko en Nigeria de beste kansen te hebben gezien de aantrekkelijke odds die voor deze teams worden aangeboden.

Elk van deze drie teams onderscheidt zich door een combinatie van getalenteerde spelers en unieke speelstijlen. Hier volgt een beknopte bespreking van wat elk team zo speciaal maakt:

  • Senegal: de huidige kampioen. Het team bestaat uit uitzonderlijke spelers zoals Kalidou Koulibaly, Sadio Mané en Edouard Mendy. De Senegalese selectie telt maar liefst 19 spelers uit de Europese elite competities. Hierdoor maken de Leeuwen van Teranga van elke AFCON-wedstrijd een spektakel.
  • Marokko: met spelers als Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri en niet te vergeten Achraf Hakimi is het Marokkaanse team een serieuze kanshebber voor de AFCON-overwinning. De Africa Cup of Nations 2024 biedt de Leeuwen van de Atlas een gouden kans om opnieuw continentale glorie te behalen, na hun eerste triomf in 2004.
  • Nigeria: het team van de Super Eagles bestaat uit ervaren spelers zoals Kelechi Iheanacho, William Troost-Ekong en Victor Osimhen. Een overwinning in de Afrika Cup zou Nigeria een derde continentale titel opleveren.

Naast deze topfavorieten maken ook de sterke teams van Kameroen, Egypte, Burkina Faso en Tunesië kans om de overwinning te pakken van de Afrika Cup 2024.

Waarom inzetten op de Afrika Cup met betFIRST?

Wil je in actie komen en inzetten op je favoriete team? Kies dan voor een betrouwbare en veilige site. Bij betFIRST ben je daarvoor aan het juiste adres; veilige weddenschappen op allerlei sporten en dus ook de Africa Cup of Nations. Daar houden de voordelen echter niet op: betFIRST heeft nog veel meer voor je in petto. 

De beste odds van betFIRST

Om winst te maken met je weddenschappen, moeten de odds in je voordeel zijn. Door in te zetten op de AFCON 2024 bij betFIRST, profiteer je van de mooiste weddenschappen en beste odds. betFIRST onderscheidt zich door het aanbieden van beste en meest concurrerende odds op de Belgische markt, waardoor je kansen om weddenschappen te winnen en je potentiële winsten aanzienlijk worden verhoogd.

Bovendien heb je bij betFIRST toegang tot verhoogde odds: nog meer kansen om je weddenschappen te optimaliseren!

Vooral tijdens een groot evenement als de AFCON 2024 kunnen odds voortdurend veranderen. Dit kan komen door verschillende factoren, zoals blessures van sleutelspelers of de vorm waarin teams verkeren. Daarom is het een slim idee om vaak de betFIRST-website te checken. Zo blijf je steeds op de hoogte van de meest recente en beste odds voor de AFCON 2024.

betFIRST TV

Registratie op betFIRST geeft je toegang tot betFIRST TV. Dit is een gratis streamingdienst die het hele jaar door beschikbaar is. Zo kun je verschillende sporten en competities live bekijken – waar je ook bent.

Hoe werkt het? Toegang krijgen tot betFIRST TV is heel eenvoudig. Om hiervan te profiteren moet je geregistreerd zijn op betFIRST en inloggen op je spelersaccount.

Er zijn twee voorwaarden om toegang te krijgen tot de betFIRST TV-service:

– of je hebt minimaal 5 euro op je spelersaccount;

– of je hebt in de afgelopen 48 uur een weddenschap geplaatst.

Als je aan één van deze voorwaarden voldoet, dan kun je al gebruikmaken van de gratis streamingdienst betFIRST TV. Deze service is beschikbaar voor verschillende sportcompetities, waaronder tennis, de NBA en natuurlijk voetbal.

Wil je weten welke wedstrijden beschikbaar zijn op betFIRST TV? Super simpel! Zie je het betFIRST TV-icoontje (een pijl met een cirkel eromheen) naast een wedstrijd? Dan is die match beschikbaar op betFIRST TV. Gewoon even op het icoontje klikken en je kijkt live mee!

Nog meer voordelen van betFIRST

Je wilt waarschijnlijk net als iedereen snel je winst ontvangen na een gewonnen weddenschap. Dat heeft betFIRST goed begrepen. Daarom zorgen we ervoor dat uitbetalingen ongelooflijk snel verlopen. Binnen een recordtijd van slechts 5 seconden staan jouw winsten klaar om opgenomen te worden.

Ook belangrijk om te benoemen is dat het betFIRST-platform een B+ licentie heeft, wat betekent dat het een betrouwbare site is die voldoet aan de eisen van de Kansspelcommissie. En om de registratie net even makkelijker te maken kun je bij betFIRST gebruikmaken van itsme®️. 

Hoe registreer je je om te wedden op betFIRST?

Registreren op betFIRST is eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de onderstaande stappen te volgen:

  • Ga naar de website van betFIRST en klik op “registreren” (in de rechterbovenhoek van het scherm).
  • Kies voor itsme®️ of voor handmatig registreren.
  • Vul de gevraagde informatie in (naam, voornaam…).
  • Kies een betaalmethode en doe je eerste storting.

Dat is alles: het enige wat je nu nog hoeft te doen is een kopie van je identiteitskaart op te sturen, zodat je straks veilig en direct je winsten kunt opnemen. De tijd is nu! Pak je kans en plaats je weddenschappen op de Africa Cup of Nations 2024 met betFIRST!

Must See

More in Voetbal