Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Jupiler Pro League dag 25 – Sportweddenschappen

Weekend matches

Acht bijeenkomsten verspreid over drie dagen. Nog een weekend voor voetbalfans. Ontdek wat je te wachten staat tijdens deze 25e competitiedag, evenals alle betFIRST- voorspellingen , zodat je niets mist!

Weekend Kalender voor 09/10/11 februari 2024

Zoals gezegd staan er acht wedstrijden gepland tijdens deze 25ste dag van de Jupiler Pro League. Dit zijn de verschillende wedstrijden waarop je dit weekend kunt wedden:

Vrijdag 9 februari 2024:

  • Sint-Truiden VS Kortrijk: 20.45 uur

Zaterdag 10 februari 2024:

  • Standard Luik VS OH Leuven: 16.00 uur
  • Union Sint-Gillis VS KVC Westerlo: 18.15 uur
  • Club Brugge VS KAS Eupen: 20.45 uur

Zondag 11 februari 2024:

  • RWD Molenbeek 47 VS Royal Antwerpen: 13.30 uur
  • FC Mechelen) VS KRC Genk: 16.00 uur
  • Sporting Charleroi VS RSC Anderlecht: 18.30 uur
  • KAA Gent VS Cercle Brugge: 19.15 uur

Standard de Liège VS OH Leuven: een belangrijke ontmoeting voor de Play-offs 2

De ontmoeting tussen Standard de Liège en OH Leuven is bijna beslissend om zijn plaats in de Play-offs 2 te behouden. Moeilijk om de uitkomst van deze ontmoeting te voorspellen, de twee teams hebben op en neer resultaten behaald, ook al heeft OH Louvain geen wedstrijd verloren in de laatste 5 gespeeld in het kampioenschap.

Kampioenschapsleider neemt het op tegen KVC Westerlo

Union Sint-Gillis verkeert momenteel in zeer goede vorm, ook al kreeg het gisteren een tegenslag in de Croky Cup tegen Club Brugge en verloor het sinds 16-09-23 tegen Genk niet meer in de JPL. Het team toonde gedurende de hele competitie een geweldige vorm en beheersing van het spel.

Zaterdag 10 februari staat ze tegenover KVC Westerlo. Westerlo, die op een nederlaag bleef tegen OH Leuven maar op 30/01 tegen Cercle de Brugge een goede prestatie neerzette door met 4-2 te winnen.

Club Brugge vs. KAS Eupen

KAS Eupen verkeert in moeilijkheden in het kampioenschap, maar mag geen problemen opleveren voor Club Brugge, de grote favoriet voor deze ontmoeting.De voorspellingen zijn unaniem en neigen ze niet verrassend naar een overwinning voor Club Brugge. Club Brugge dat zojuist Union heeft verslagen in de heenwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup. Genoeg om dit weekend en deze wedstrijd met vertrouwen aan te vallen.

Mis geen wedstrijd met betFIRST TV!

Als je wilt profiteren van de beste odds om te wedden op de Jupiler League, aarzel dan niet om je te registreren bij betFIRST.

Naast dat je profiteert van betere kansen en een betrouwbare en veilige site, biedt betFIRST je ook de betFIRST TV-service aan. Wat dit precies is? Wanneer je naast de wedstrijd een pijllogo ziet omringd door een cirkel, dan kun je deze live bekijken.

Om hiervan te profiteren, hoef je je enkel te registreren op de betFIRST-website. Met het ItsMe-proces kost dit slechts een paar minuten. Verzamel je winst in slechts enkele seconden met supersnelle betFIRST-uitbetalingen.

Wacht dus niet langer en dompel jezelf onder in de voetbalwereld met betFIRST. Alle wedstrijden en boosted odds staan op onze site.

 

 

Must See

More in Jupiler Pro League