Verbind je met ons

HomeChampions League

Voorbeschouwing Champions League: Spanning keert terug met topwedstrijden

Na bijna twee maanden wachten is het eindelijk zover: de UEFA Champions League, ’s werelds grootste clubcompetitie, is terug van weggeweest. Sinds 13 december, toen de laatste fluitsignaal klonk, is er veel gebeurd in de voetbalwereld. Van het trieste verlies van de Duitse legende Franz Beckenbauer tot de Aziatische en Afrika Cup (AFCON), en talloze transfers die het voetballandschap hebben veranderd.

Maar nu staat de Champions League weer in de schijnwerpers, met een reeks topwedstrijden die niemand wil missen. De titelstrijd is geopend en begint met de achtste finales die deze week van start gaan met acht hoogstaande wedstrijden. De eerste week belooft al meteen spectaculair te worden met twee van de favorieten voor de titel, Manchester City en Real Madrid, die respectievelijk FC Kopenhagen en RB Leipzig bezoeken. En wat te denken van de kraker op Valentijnsdag tussen Lazio en Bayern en PSG die Real Sociedad verwelkomt in de stad van de liefde.  We vertellen je graag meer over deze wedstrijden en delen wedtips zodat jij gemakkelijk kunt wedden op Champions League bij betFIRST!

Wedtips FC Kopenhagen – Manchester City

De huidige kampioenen willen alles winnen voor het tweede opeenvolgend seizoen, en dat begint allemaal in Denemarken bij het Parken Stadion. Het team van Pep Guardiola is de grote favoriet in dit onderlinge duel. Toch is enige voorzichtigheid geboden: hoewel met FC Kopenhagen een zwakkere tegenstander uit de loting naar voren kwam, zullen ze niet makkelijk te verslaan zijn. De Denen waren in de groepsfase verantwoordelijk voor het uitschakelen van City’s rivalen, United, in de groepsfase. Maar, City is van een ander kaliber en weet hoe ze taaie tegenstanders moeten verslaan, zelfs als die zich ingraven. Hoewel Kopenhagen voor alles zal vechten om een goed resultaat te behalen, is Manchester City duidelijk de favoriet om als winnaar uit de bus te komen op Deense bodem.

Denk jij dat City deze uitwedstrijd gaat winnen en wil je wedden op Champions League? De beste odds voor een overwinning van Manchester City staan op 1.26. Bekijk alle bets voor FC Kopenhagen – Manchester City.

.

Wedtips RB Leipzig – Real Madrid

In de tweede wedstrijd op dinsdag zien we de grootste club ter wereld en het team dat de competitie het vaakst in de geschiedenis heeft gewonnen, Real Madrid, het opnemen tegen een van de “nieuwe” topploegen van Duitsland, RB Leipzig.

Het meest succesvolle team in de Champions League krijgt dus te maken met een ploeg met minimale ervaring in deze competitie. Een belangrijke factor in dit duel lijkt de fitheid van de Spanjaarden. Madrid heeft te maken met flink wat blessures, waardoor ze zitten zonder centrale verdedigers en ook Jude Bellingham moeten missen. Afgelopen weekend leek het er dan ook op dat Real Madrid met een gehavende selectie het moeilijk ging krijgen tegen de nummer 2 van La Liga, Girona. Maar niets was minder waar. De afwezigheid van meerdere sterspelers leek weinig impact te hebben en Los Blancos behaalde in het eigen Santiago Bernabéu Stadion een sensationele 4-0 overwinning.

Dit zal het team van Ancelotti absoluut extra vertrouwen geven richting dit duel met RB Leipzig.
De favoriet voor dit duel is dan ook Real Madrid, maar de odds zijn een stuk hoger dan bijvoorbeeld voor City. De beste odds bij betFIRST staan op 2.30 voor een overwinning van Real Madrid, 3.15 voor een overwinning van RB Leipzig.

Geloof jij in een overwinning van de Spanjaarden? Dan krijg je dus 2.30x je inzet als deze voorspelling uit komt! Bekijk alle bets voor RB Leipzig – Real Madrid.

En heb je jouw perfecte voorspelling gemaakt bij betFIRST en gewonnen? Fantastisch! Met instant pay-outs van betFIRST staat je winst binnen slechts 5 op je rekening. Supersnel, supergemakkelijk.

.

Wedtips PSG – Real Sociedad

Wat is er nu een mooiere manier om Valentijnsdag af te sluiten dan met een bezoek aan de stad van de liefde? In Parijs nemen treffen PSG en Real Sociedad elkaar in wat een van de beste wedstrijden van de week belooft te worden. PSG heeft een sterrenteam, maar het is voor hen altijd lastig gebleken om te presteren in de grootste clubcompetitie ter wereld.

Bovendien: alle geruchten rond Kylian Mbappé en zijn toekomst kunnen het team en fans afleiden van daar waar het echt om gaat: nu presteren op het veld. Aan de andere kant hoopt Real Sociedad, dat de laatste tijd overigens niet op zijn best is, op een enorme stunt door een van de beste teams uit de competitie uit te schakelen. Imanol Alguacil en zijn team zullen laten zien waarom ze in de ronde van 16 staan en er alles aan doen om een resultaat te behalen, maar zal het waarschijnlijk gaan afleggen tegen de sterren en de individuele kwaliteit van PSG. De odds voor de club uit Parijs staan op 1.71. Wil jij wedden op voetbal? Bekijk alle bets voor PSG – Real Sociedad.

Nog niet geregistreerd op betFIRST? Geen probleem. Registratie is snel en eenvoudig dankzij itsme. Hierdoor kun je in enkele minuten registeren en vandaag nog beginnen met plaatsen van jouw weddenschappen op betFIRST!

Wedtips Lazio – Bayern München

De confrontatie tussen Lazio en Bayern München op woensdag 14 februari belooft op papier misschien een oneerlijke strijd te zijn. Bayern is de duidelijke favoriet met odds van 1.71 tegenover 5.50 voor Lazio. Ondanks een recente nederlaag tegen Bayer Leverkusen en zichtbare zwaktes in de verdediging, blijft Bayern dus de duidelijke favoriet. Bayern’s recente resultaten laten ruimte voor speculatie, maar met Harry Kane in topvorm is de kans groot dat ze hun kracht in deze competitie opnieuw bevestigen. Lazio behaalde een overwinning op Cagliari en met de scherpte en kwaliteit van Ciro Immobile voorin, zou dit team zomaar eens voor een verrassing kunnen zorgen ondanks hun outsiderstatus van 5.50.

Het is een duel waarin Lazio’s vechtlust tegenover Bayern’s ervaring en kwaliteit staat. Bekijk alle bets voor Lazio-Bayern Munchen.

Must See

More in Champions League