Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Jupiler Pro League Play-offs 2 en Degradatie Play-offs

JPL 29-03

De Jupiler Pro League maakt zich op voor een daverend einde van het seizoen met de strijd om de play-offs. In Play-offs 1 strijden teams om de titel en het ticket voor de Champions League, terwijl Play-offs 2 ervoor zorgt dat teams die tussen de zevende en twaalfde plaats eindigen het laatste Europese ticket kunnen bemachtigen. In deze minicompetitie, waarbij de punten worden gehalveerd, krijgen Mechelen en Gent, voorlopig aan de leiding, dus een unieke kans om Europees voetbal te bereiken.

Dit is de stand bij de start van Play-off 2 

Stand Team P
1. KAA Gent 24
2. KV Mechelen 23
3. STVV 20
4. Standard 17
5. Westerlo 15
6. OH Leuven 15

Dit is het schema voor de eerste speelronde:

  • 29/03: KAA Gent – Standard
  • 30/03: OH Leuven – KV Mechelen
  • 31/03: STVV – Westerlo

De laatste kans op ontsnapping in de Relegation Play-offs

Aan het andere uiteinde van het spectrum bevinden zich de degradatie play-offs, ook bekend als Play-off 3 of Relegation Play-offs. Hierin nemen de laatste vier van de reguliere competitie het tegen elkaar op zonder verdeling van punten, in een alles-of-niets gevecht om degradatie te voorkomen. De onderste twee dalen af, terwijl het team op de 14e plaats een tweeluik speelt voor lijfsbehoud tegen de winnaar van de play-off uit de tweede divisie. Met een overwinning op Eupen wist Standard de dans om degradatie voorlopig te ontlopen, een lot dat Charleroi niet bespaard bleef. In een adembenemende strijd tegen de klok, waarbij Leven Mechelen in de laatste momenten versloeg, ontsnapte het aan de play-outs. Zo staat Charleroi tegenover Eupen, Kortrijk, en het als laatste geplaatste RWDM in de strijd om behoud.

Stand Play-off 3:

Stand Team P
1. Charleroi 29
2. Eupen 24
3. KV Kortrijk 24
4. RWDM 23

Schema eerste speelronde:

  • 06/04: Charleroi – RWDM
  • 07/04: Eupen – KV Kortrijk

Wedden op de Jupiler Pro League met betFIRST

Met de play-offs voor de deur beloven de komende weken een waar spektakel te worden. Voor de enthousiaste voetbalfans en wedders is betFIRST al jarenlang de beste keuze voor weddenschappen in België. Al jarenlang staat betFIRST aan de top als het gaat om het bieden van de beste wedervaring.
Hier zijn vijf redenen waarom zoveel spelers voor betFIRST kiezen:

Snelle en Directe Uitbetalingen: betFIRST zorgt ervoor dat jouw winsten in recordtijd op jouw rekening staan. Met deze snelle uitbetalingen kun je bijna onmiddellijk genieten van jouw succes, zonder de frustratie van lange wachttijden​​.

Exclusieve Live Streaming via betFIRST TV: Geniet van live streaming van topvoetbalwedstrijden uit de meest prestigieuze competities, zoals La Liga, Ligue 1, en Serie A, rechtstreeks op jouw scherm. Dit biedt jou niet alleen een geweldige kijkervaring, maar stelt je ook in staat om live in te zetten op de actie die je ziet​​.

ODDS POWER UP Promotie: Met de ODDS POWER UP-promotie van betFIRST krijg jij elke week toegang tot verhoogde odds voor geselecteerde voetbal- en basketbalwedstrijden. Dit zorgt ervoor dat je de beste waarde voor jouw weddenschappen krijgt en verhoogt jouw kansen op winst​​.

Gebruiksvriendelijke Cash Out Opties: De Cash Out-functie van betFIRST biedt je de mogelijkheid om actief je weddenschappen te beheren. Je hebt de vrijheid om winsten eerder op te nemen of verliezen te beperken gebaseerd op de verloop van de wedstrijd, waardoor je volledige controle krijgt

Innovatieve Wedfuncties zoals Multiway+ en Goal Rush: Ontdek nieuwe manieren om te wedden en te winnen met Multiway+ en Goal Rush. Deze functies stellen jou in staat om je eigen weddenschappen te creëren en in te zetten op het volgende doelpunt voor directe winst, wat jouw wedervaring nog spannender maakt​​.

Must See

More in Jupiler Pro League