Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Jupiler Pro League Play-offs 1: de eindstrijd om de titel en Europa

JPL 30-03

We zijn de beslissende fase van de Jupiler Pro League ingegaan: de Play-offs. Vanaf deze week gaan we 10 intensieve weken doorbrengen.

De zes Play-off-deelnemers beginnen hun strijd om de titel door het aantal punten dat ze in de reguliere competitie behaalden te halveren. De drie beste teams aan het einde van het seizoen zijn verzekerd van een Europees ticket; de kampioen gaat rechtstreeks naar de Champions League, het team op de tweede plaats kwalificeert zich voor de derde kwalificatieronde van de UCL en het team op de derde plaats kwalificeert zich voor de Europa League. Het als vierde geplaatste team moet meedoen aan de play-offs om uiteindelijk door te kunnen stromen naar het internationale podium. Na 30 dagen en twee duels tussen elk team wordt het serieus in de Jupiler Pro League, dus kies jouw team odds en match , en plaats uw voetbal parijs

Positie P
1. Unie SG 35
2. Anderlecht 32
3. Antwerpen 26
4.ClubBrugge 26
5. Cirkel Brugge 24
6. KRC Genk 24

De weg naar de Play-offs 1

De wedstrijden van Play-offs 1 staan op het punt te beginnen en het hele land houdt de adem in voor wat wederom een zenuwslopende finale belooft te worden. Na het ongelooflijke resultaat van vorig seizoen, waarbij de kampioenen in de allerlaatste minuten beslisten, zijn de verwachtingen ook dit jaar weer zeer hooggespannen. Zeker, de Jupiler Pro League is misschien niet de grootste Europese voetbalcompetitie, maar qua spanning, onvoorspelbaarheid en concurrentiekracht kan ze zich zeker meten met de besten.

De Unie had op meer gehoopt. De ploeg van Alexander Blessin domineerde het grootste deel van het seizoen en had een voorsprong van maar liefst 10 punten op Anderlecht, maar zal met slechts drie punten voorsprong aan Play-off 1 beginnen. Ze slaagden er niet in het geschenk uit te pakken dat Anderlecht hen had gegeven door puntenverlies in de laatste ronde, met een verrassende nederlaag tegen Kortrijk. In een confrontatie met Antwerp konden ze het alleen maar beter doen dan een 1:1 gelijkspel. Ondanks een doelpunt in de 84e minuut met één man minder op het veld, kon Union de voorsprong niet vasthouden en zag de overwinning in blessuretijd wegglippen.

Antwerp heeft de titelrace nog niet opgegeven, maar beseft dat een terugkeer naar de top een lastige uitdaging wordt. De ploeg koestert daarom vooral de hoop op een tweede plaats en een ticket voor de Champions League. De twee rivalen (Union en Antwerp) ontmoeten elkaar niet alleen in de Play-offs, maar begin mei ook in de finale van de Beker van België. Voor Antwerp blijft deelname aan de Champions League het ultieme doel, terwijl de Union ervoor moet zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaalt na twee teleurstellende play-off-campagnes.

Club Brugge verspeelde op de slotdag punten en miste zo de kans om Play-off 1 met een extra punt te beginnen. De nederlaag tegen Sint-Truiden was als een koude douche voor de ploeg, die ondanks een vroege voorsprong verloor.

Cercle Brugge, de verrassing van het seizoen, droomt hardop van Europees voetbal. Afhankelijk van de bekerzege zou de derde plaats zelfs een ticket voor de Europa League kunnen betekenen. Hun klinkende overwinning bracht RWDM naar play-offs 3 en toonde aan dat Cercle dit seizoen een kracht is om rekening mee te houden.

Genk wist zich ternauwernood te plaatsen voor play-offs 1, ten koste van Mechelen, die ondanks een goede serie op de laatste dag struikelde. Het gelijkspel tegen Westerlo, dat onder verdachte omstandigheden plaatsvond, zorgde voor opschudding. We vragen ons af of dit verhaal een wending zal krijgen.

Op 30 maart beginnen we aan de eerste wedstrijd van play-off 1. Hier is het programma voor de eerste speeldag:

Datum Overeenkomst
30/03 Anderlecht versus Antwerpen
01/04 Cercle Brugge versus Club Brugge
01/04 KRC Genk versus Union SG

Wed op de Jupiler Pro League met betFIRST

Met de play-offs in zicht en de strijd om Europees voetbal in volle gang beloven de komende weken een waar spektakel te worden. Voor voetbalfans en enthousiaste gokkers is betFIRST al jaren de beste keuze weddenschap in België. betFIRST loopt al jaren voorop en biedt de beste gokervaring.

Hier zijn vijf redenen waarom zoveel spelers voor betFIRST kiezen:

Snelle en onmiddellijke uitbetalingen : betFIRST zorgt ervoor dat uw winsten in recordtijd op uw rekening staan. Met deze snelle uitbetalingen kunt u vrijwel direct genieten van uw succes, zonder de frustratie van lange wachttijden.

Exclusieve livestream via betFIRST TV : Geniet van livestreaming van de beste voetbalwedstrijden uit de meest prestigieuze competities, zoals Jupiler Pro League, La Liga, Ligue 1 en Serie A, rechtstreeks op je scherm. Hierdoor heb je niet alleen een geweldige kijkervaring, maar kun je ook live wedden op de actie waarvan je getuige bent.

ODDS POWER UP-promotie: Met de betFIRST ODDS POWER UP-promotie heeft u elke week toegang tot verhoogde odds voor geselecteerde voetbal- en basketbalwedstrijden. Dit zorgt ervoor dat u de beste waarde krijgt voor uw weddenschappen en vergroot uw kansen om te winnen.

Gemakkelijk te gebruiken uitbetalingsopties: Met de betFIRST uitbetalingsfunctie kunt u uw weddenschappen actief beheren. Je hebt de vrijheid om je winst vroegtijdig op te nemen of verliezen te beperken op basis van de voortgang van de wedstrijd, waardoor je volledige controle hebt

Innovatieve gokfuncties zoals MultiWay+ en Goal Rush: Ontdek nieuwe manieren om te wedden en te winnen met MultiWay+ en Goal Rush. Met deze functies kunt u uw eigen weddenschappen creëren en wedden op het volgende doelpunt voor directe winst, waardoor uw gokervaring nog spannender wordt.

 

Must See

More in Jupiler Pro League