Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Preview Jupiler Pro League Play-off 1 dag 4

Anderlecht vs Royale Union Saint-Gilloise

Het afgelopen weekend was een episode met enkele verrassingen. Club Brugge behield indrukwekkende vorm met een overtuigende 3-0 overwinning op Antwerp, waardoor de positie aan de top van de ranglijst prijkt. Anderlecht zette zijn zegereeks voort onder manager Brian Riemer met een zwaarbevochten 2-1 overwinning op Union SG. Tijdens de derde speelronde van de Jupiler Pro League ging Cercle Brugge met lange ballen in de tegenaanval. Met de inbreng van invaller Kazeem Olaigbe speelde Cercle 1-1 gelijk tegen KRC Genk. betFIRST biedt je een blik op de play-offs 1 van de aankomende wedstrijden. Plaats nu je voorspellingen met de beste voetbalnoteringen.


Stand Play-Off 1

Stand Punten
  1. Anderlecht
38
  1. Union SG
35
  1. Club Brugge
33
  1. KRC Genk
31
  1. Cercle Brugge
29
  1. Antwerp
26

Schema:

Datum & Tijd Wedstrijd
Zaterdag 20/04 20:45 KRC Genk vs Anderlecht
Zondag 21/04 13:30 Cercle Brugge vs Antwerp
Zondag  21/04 18:30 Union SG vs Club Brugge

Genk – Anderlecht

Zaterdag nemen de Limburgers het op tegen de winnaar van het afgelopen weekend. Zal koploper Anderlecht zich staande houden tegen Genk? Bryan Heynen zal van de bank moeten toekijken aangezien het euvel met zijn buikspieren nog steeds speelt. Ken Nkumba daarentegen wordt verwacht opnieuw in de selectie plaats te nemen en dat kan voor actie  zorgen in de aanval. Ook is het een feit dat Racing Genk beter speelt in de eigen Cegeka Arena. In de laatste vijf onderlinge duels verloor de club er slechts één.

De Brusselaars daarentegen wonnen op hun beurt hun laatste twee uitwedstrijden bij Genk. Anderlecht is momenteel titelkandidaat nummer één. Wellicht niet het mooiste voetbal, maar de punten staan er. Zeno Debast zal er niet bij zijn aangezien de centrale verdediger een rode kaart opstreek in de match tegen Union Saint-Gilloise.

We verwachten een felbevochten match van de concurrenten. Noteringen @3.35 in het geval van een winst voor Anderlecht. Bij betFIRST kun je ook live weddenschappen plaatsen.


Cercle Brugge – Antwerp

In het duel tegen Genk vorige week streek Boris Popović een rode kaart op. Cercle Brugge  neemt het nu opnieuw op tegen Royal Antwerp dit seizoen. De laatste 12 matchen waar Cercle Brugge thuis speelde hebben de Bruggenaren 2 keer gewonnen, Antwerp won 8 keer. Het werd 2 keer gelijkspel.  

Antwerp verloor de laatste drie wedstrijden. De thuisploeg daarentegen won zijn laatste wedstrijden sinds een kleine nederlaag tegen KV Mechelen begin maart.

De statistieken wijzen in het voordeel van Brugge. Zal Antwerp laten zien dat ze in staat zijn om te stunten? De afwezigheid van Popović kan een belangrijke aderlating zijn voor de thuisploeg. We verwachten een spannende en open wedstrijd, met een lichte voorkeur voor Brugge. betFIRST biedt je een quotering van @2.65 voor een overwinning van het thuisteam.

Union SG – Club Brugge

Op zondagavond sluiten Union SG en Club Brugge de vierde speeldag van Play-off 1 af. De Brusselaars staan op plaats twee met Club Brugge als hete adem in de nek. In de laatste vijf onderlinge duels tussen beide teams won Club Brugge er twee en Union SG twee.

Union SG zit momenteel in een dipje, terwijl Club Brugge voortreffelijke resultaten neerzet. De thuisploeg is gebrand op revanche na de nederlaag in de heenwedstrijd, terwijl Club Brugge aast op een nieuwe overwinning om hun leiderspositie te verstevigen.

We verwachten een aanvallende en hoogstaande wedstrijd, met beide teams die willen winnen. Gezien de vorm van beide teams en het thuisvoordeel van Union SG, lijkt een gelijkspel de meest waarschijnlijke uitkomst. betFIRST biedt je een quotering van @3.45 voor een gelijkspel.

De vierde dag van play-off 1 belooft een spannende strijd te worden. Er zijn nog zeven rondes te spelen en alles is nog mogelijk. Verwacht dit weekend dus enkele interessante duels. Zorg ervoor dat je jouw weddenschappen plaatst bij betFIRST om van de beste odds te profiteren.

Andere duels om naar uit te kijken dit weekend: 

De Belgische Jupiler Pro League zit vol wendingen. Vergeet de Play-offs 2 en de Degradatie Play-offs niet.

Zaterdag 20 april

  • OH Leuven vs Sint-Truiden om 16.00 uur.
  • Westerlo vs Standard Luik om 18:15 uur.
  • Gent vs KV Mechelen om 20:00 uur.

Zondag 21 april

Geniet van de spanning van Jupiler Pro League Playoffs 1! Heb je nog geen weddenschap geplaatst bij betFIRST? Maak nu je account aan om het te ervaren. Geniet van live sportweddenschappen en directe uitbetalingen. Je hoeft geen seconde van de Championship Playoffs te missen, want betFIRST geeft je exclusieve toegang via betFIRST TV!

Must See

More in Jupiler Pro League