Verbind je met ons

HomeVoetbal

Houdt Real Madrid rivaal FC Barcelona uit de finale van de Spaanse Supercup?

Atlético Madrid-Real Madrid

Waar is de tijd dat de wereld even stil stond als er een wedstrijd tussen Real Madrid en Barcelona stond gepland?

Het moet geleden zijn van het ‘Messi vs Ronaldo’-tijdperk. Want vooral Barcelona is tegenwoordig een schim van zichzelf.

De financiële malaise weerspiegelt zich logischerwijze op het veld. Kunnen ze zich nog eens sterk maken in de halve finale van de Supercup tegen rivaal Real Madrid?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op de Spaanse Supercup vind je hieronder.

Sterk wanneer het moet.  

Het verschil tussen Real Madrid en Barcelona is al jaren niet meer zo groot geweest. Niet enkel in pure kwaliteit, maar ook in het leeftijdsverschil tussen beide kernen.

Barcelona moet het momenteel doen met een reeks zeer getalenteerde jongeren, die helaas nog geen wedstrijd over de streep kunnen trekken.

En bij Real Madrid loopt nog steeds een rist spelers die weten wat winnen is. Denk maar aan het succesvolle trio Casemiro-Modric-Kroos.

De Koninklijke verslaan? Dat wordt moeilijk voor Barça. Zeker als je weet dat Real Madrid ondertussen al vier El Clasico’s op rij wist te winnen én ze dertien van de laatste vijftien matchen winnend afsloten.

Real Madrid wint (notering van 2.05)

 

Tegengoal is zekerheidje.

Het Barcelona van Xavi blijft met horten en stoten door La Liga strompelen. Tegen Osasuna en Granada gaven ze telkens een voorsprong uit handen in de slotminuten.

Het helpt ook niet dat ze een waslijst aan afwezigen hebben. Het recentste slachtoffer? Eric Garcia, die meer dan een maand aan de kant staat.

Ook Ronald Araujo – de beste verdediger van de Blaugrana dit seizoen – zal de wedstrijd wellicht niet halen met een breuk in de hand.

Probeer dan maar eens Karim Benzema en Vinicius Junior af te stoppen… Real scoorde in de afgelopen vier duels tegen Barcelona telkens minstens twee keer.

De kans is groot dat dat opnieuw lukt, tegen een Barça dat in de laatste negen wedstrijden slechts één keer de nul hield.

Real Madrid scoort minstens twee keer (notering van 1.80)

 

Must See

More in Voetbal