Verbind je met ons

HomeChampions League

Houdt defensief sterk Chelsea de nul tegen Juve dat Dybala en Morata mist?

Chelsea-Everton

Het Juve van Massimiliano Allegri ontvangt in de Champions League Chelsea, de CL-winnaar van vorig seizoen. Een duel dat voor de Londenaren op een beter moment lijkt te komen dan voor Juve… Wat wordt het woensdagavond?

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder!

Chelsea de grote favoriet?

Juve is dit seizoen niet goed begonnen, want na zes duels heeft de recordkampioen van Italië slechts acht punten verzamelt.

Chelsea doet het daarentegen veel beter, want de ploeg van Thomas Tuchel staat slechts één punt achter koploper Liverpool.

Vooral in uitwedstrijden is de vorm goed te noemen: Chelsea won namelijk bij Arsenal (0-2) en Tottenham (0-3).

Op bezoek bij Liverpool werd ondanks de vroege rode kaart van Reece James een punt gepakt (1-1). Maakt Chelsea opnieuw indruk in een uitduel?

Chelsea wint bij Juve (notering van 2.00)

 

Houdt Chelsea wederom de nul?

De grootste verandering onder leiding van Tuchel is dat Chelsea amper meer tegentreffers incasseert. In de laatste acht duels kreeg de ploeg slechts drie doelpunten tegen.

Bovendien mist Juve woensdag de twee spelers die normaal voor de doelpunten moeten zorgen: Alvaro Morata en Paulo Dybala…

Nieuwe clean sheet aanstaande voor Chelsea?

Juve scoort niet (notering van 2.25)

Must See

More in Champions League