Verbind je met ons

HomeChampions League

AC Milan – Atlético Madrid: Scoort de ploeg van Simeone voor de vierde keer in vijf duels niet?

AC Milan-Inter

AC Milan tegen Atlético Madrid in de Champions League, twee topploegen die hun eerste wedstrijd in de Champions League niet wisten te winnen. AC Milan verloor op zoek bij Liverpool met 3-2, terwijl Atlético Madrid thuis tegen FC Porto niet verder kwam dan 0-0. Wie trekt er dinsdag aan het langste eind?

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder!

Atlético Madrid ook tegen Milan moeite met scoren?

Hoewel Atlético Madrid met Suárez, Griezmann, Félix, Correa, Carrasco, Lemar, Llorente en Cunha meer dan genoeg kwaliteit in de voorhoede heeft, gaat het scoren niet vanzelf de laatste weken…

Sterker nog: in drie van de laatste vier duels kwam Atlético helemaal niet tot scoren: Alavés (1-0), FC Porto (0-0) en Athletic Bilbao (0-0) hielden hun doel schoon. Heeft de ploeg van Simeone ook tegen AC Milan moeite met scoren?

Atlético Madrid scoort niet meer dan één keer (notering van 1.60)

 

Zet Brahim Diaz zijn goede vorm voort?

De sterspeler van de laatste weken bij AC Milan is Brahim Diaz. De 22-jarige Spanjaard, gehuurd van Real Madrid, scoorde namelijk in drie van zijn laatste vier duels.

Dit lukte de aanvallende middenvelder dus ook op bezoek bij Liverpool. Scoort hij ook in zijn tweede Champions League-duel dit seizoen? Door zijn Real Madrid-verleden zal hij waarschijnlijk extra gemotiveerd zijn…

Brahim Diaz scoort tegen Atlético Madrid (notering van 3.80)

Must See

More in Champions League