Verbind je met ons

HomeChampions League

Man U – Villarreal: Neemt Engelse topclub revanche voor verloren Europa League-finale?

Arsenal-Manchester United

Man U en Villarreal kruisten vorig seizoen de degens in de Europa League-finale. Komende woensdag staan deze ploegen oog in oog in de groepsfase van de Champions League. Neemt de formatie van Ole Gunnar Solskjær revanche voor de verloren eindstrijd?

Sluit op voorhand enkele voetbalweddenschappen af of kies voor live wedden tijdens dit duel. De beste tips vind je hieronder!

Villarreal weet dus wat het is om het Man U lastig te maken, want in de Europa League-finale kwamen de Engelsen er amper aan te pas. Villarreal won toen na strafschoppen en gaf weinig kansen weg.

De ploeg van Unai Emery is al vier wedstrijden op rij ongeslagen. De kans is daarom aanwezig dat de Spanjaarden winnen of gelijkspelen op Old Trafford. Vindt één van deze scenario’s woensdagavond plaats?

Villarreal verliest niet op Old Trafford (notering van 1.97)

 

Doelpuntenfestijn

Man U verloor het eerste groepsduel in de Champions League met 2-1 van Young Boys. Villarreal bleef in eigen huis steken op een 2-2 gelijkspel tegen Atalanta Bergamo.

Zowel Man U als Villarreal kwam in de Europese seizoensopener minimaal één keer tot scoren én kreeg ook een tegendoelpunt te verwerken. Daardoor ligt een doelpuntrijke avond in de lijn der verwachting. Scoren beide teams woensdagavond?

Beide teams scoren (notering van 1.80)

Must See

More in Champions League