Verbind je met ons

HomePremier League

Heel Liverpool bidt voor United-zege

Manchester United vs Manchester City

Bij Liverpool snakken ze zo hard naar een eerste landstitel sinds 1990 dat ze hun eeuwige rivaal Manchester United vanavond de drie punten gunnen. Het zal niet van harte zijn, maar voor een keer zullen bestuur, spelers en supporters van Liverpool hopen dat erfvijand United minstens een punt pakt in de altijd beladen derby tegen Manchester City. Puntenverlies van City zou betekenen dat de Scousers met nog drie speeldagen te gaan in pole liggen voor de titel.

Helaas voor Liverpool lopen er in de Premier League tegenwoordig meer betrouwbare ploegen rond dan United. De Red Devils verloren drie van hun vijf laatste duels in de competitie en ze konden al elf matchen op rij niet de nul houden. Scoren is geen probleem voor United, maar met 48 tegendoelpunten zijn ze goed op weg om de slechtste verdediging voor te brengen sinds het seizoen 1978-1979.

Manager Ole Gunnar Solskjaer moet vooral hopen dat City zijn traditionele blitzstart achterwege laat. Raheem Sterling en co scoorden namelijk het openingsdoelpunt in 81% van hun competitiewedstrijden.

Man City wint & beide teams scoren @ 2.70

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League