Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Gent-Antwerp: kunnen de Buffalo’s alweer niet winnen van The Great Old?

OH Leuven-Antwerp

Wat gaat het snel tegenwoordig: ondertussen zitten we al aan speeldag 25 in de Jupiler Pro League en het slotakkoord van de reguliere competitie nadert.

De strijd om de Champions play-offs is meer dan geopend. Twee kandidaten voor de top vier spelen zondag om 16h tegen elkaar: KAA Gent ontvangt Antwerp.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op dit topduel vind je hieronder.

Amper te kloppen.

Het gaat de laatste weken opnieuw wat de verkeerde kant uit bij KAA Gent. Blessures en naar de Afrika Cup vertrokken Tissoudali en Ngadeu gooien toch wat roet in het eten.

Ondertussen is het gat met de top vier vergroot naar vijf punten. Ook Antwerp morst de laatste tijd wat met de punten, maar verliezen doen ze toch zelden.

Ze verloren slechts één van hun recentste acht matchen. Bovendien zijn ze – sinds hun terugkeer op het hoogste niveau – een zwart beest voor de Buffalo’s.

Sindsdien speelden ze elf keer tegen elkaar, waarvan Gent maar één keer wist te winnen. En dat was dan nog op de Bosuil.

Gent verloor de laatste drie onderlinge duels van de Antwerpenaren en kon in eigen huis al niet meer winnen tegen hen sinds… 2000.

Antwerp verliest niet, odd 2.10. Lijkt ons een no-brainer.

Antwerp of gelijkspel (notering van 2.10)

 

Gebrek aan goals.

Sinds eind december hebben de Buffalo’s het opnieuw lastig met goals maken. Daar is het vertrek van Tarik Tissoudali absoluut niet vreemd aan.

Maar met Laurent Depoitre en Vadis Odjidja liggen er ook twee andere gevaarlijke mannen in de lappenmand.

Dat zie je meteen aan het aantal goals: ze scoorden slechts drie keer in vier matchen en speelden twee maal 0-0 gelijk. Daarenboven zijn de wedstrijden tegen Antwerp er altijd op het scherpst van de snee.

In de laatste drie duels vielen er amper drie goals: Antwerp won drie keer op rij met 1-0. In de recentste vier wedstrijden tussen beide teams vielen er telkens maximaal twee doelpunten.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.00)

 

Must See

More in Jupiler Pro League