Verbind je met ons

HomeVoetbal

Gent-Club Brugge: wie neemt een optie op de finale van de Croky Cup?

Club Brugge-Charleroi

Terwijl de wedstrijden in de Jupiler Pro League dezer dagen aan een razendsnel tempo worden afgehaspeld, zit ook de Beker van België – a.k.a. de Croky Cup – ondertussen in de eindfase.

Deze woensdag staat deel 1 van de halve finales gepland, met daarbij één opvallende affiche: de Slag om Vlaanderen tussen KAA Gent en Club Brugge.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze halve finale vind je hieronder.

Spanning.

Voor beide teams staat er woensdag in de Ghelamco Arena bijzonder veel op het spel. Een finale van de Beker van België staat namelijk behoorlijk hoog op het verlanglijstje…

Club Brugge kon de beker al sinds 2015 niet meer winnen en van Gent is het zelfs al geleden van 2010. Bovendien lijkt de titel voor de Gentenaren al een tijdje verloren.

Het belooft dus een match op het scherpst van de snee te worden, beide ploegen willen liever niet verliezen met het oog op de terugwedstrijd.

Bij Club en Gent zien we sowieso al niet te veel goals de laatste tijd… Gent scoorde maar drie goals in de laatste vijf wedstrijden.

Ook in de afgelopen vijf matchen van Club Brugge vielen er in vier gevallen maximaal twee treffers.

Minder dan 2.5 doelpuntent (notering van 1.80)

 

Scoren is lastig.

Het is geen groot geheim dat zowel de Buffalo’s als Club Brugge het de laatste tijd lastig hebben met doelpunten maken.

Zowel tegen Standard als tegen KV Kortrijk wrong blauw-zwart een pak kansen vakkundig de nek om, waardoor ze (bijna) nog in de problemen kwamen.

Veel scoren is al een heel seizoen een probleem. De Bruggelingen scoorden bijvoorbeeld nog maar twee keer meer dan drie goals in de Jupiler Pro League.

Dat is niet hun gewoonte als we dat vergelijken met de laatste jaren.

Bovendien komen ze tegenover het stevige blok van Gent te staan, dat in de laatste zeven thuismatchen slechts één keer meer dan één goal moest toestaan.

Club Brugge: -l.5 doelpunten (notering van 1.52)

 

Must See

More in Voetbal