Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Genk-Anderlecht: bezorgt de leider Anderlecht een kater in de strijd om PO2?

KRC Genk Anderlecht betting tips betfirst

De spanning is om te snijden in de Jupiler Pro League. Nog twee speeldagen scheiden ons van het begin van de play-offs. De komende week worden dus heel wat knopen doorgehakt. Zondag om 13u30 kijken Genk en Anderlecht elkaar in de ogen in de Cegeka Arena.

Voor beide ploegen een bijzonder belangrijk duel. Wie trekt aan het langste eind?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Genk-Anderlecht vind je hieronder.

Thuis blijft Genk goed

Bij het bestuur van KRC Genk hebben ze zich de verkoop van Paul Onuachu aan Southampton – waar hij op de bank zit – wellicht al beklaagd.

Sinds het vertrek van de topschutter donderde de vorm van de Limburgers naar beneden. Het spel blijft deftig, maar scoren is o zo moeilijk.

Maar toch blijven de Genkies in eigen stadion wel vaak aan het langste eind trekken. OH Leuven en KV Oostende werden over de knie gelegd.

De mannen van Wouter Vrancken wonnen dertien van de zestien partijen in de Cegeka Arena. Bovendien spelen ze graag tegen Anderlecht.

Genk won zes van haar laatste acht recentste thuismatchen tegen paars-wit. Sinds 2018 kon Anderlecht er maar één keer winnen.

KRC Genk wint (notering van 1.86)

 

Nederlandse muur

Je moet het Brian Riemer nageven: hij heeft de defensie van Anderlecht op orde gekregen. Onder Felice Mazzu was het bijwijlen kaas met gaten.

Maar dat is niet langer het geval, integendeel… Sinds het ontslag van de Italiaanse Belg slikt RSCA in eigen land nog amper doelpunten.

Vier in negen wedstrijden om precies te zijn. Enkel Club Brugge, Gent en KV Kortrijk waren trefzeker tegen Anderlecht.

Dat hebben ze grotendeels te danken aan hun nieuwe chouchou in doel, Bart Verbruggen. De Nederlander speelt zich al weken in de kijker.

Dat levert natuurlijk echt geen spektakelmatchen op. In de vijf laatste JPL-matchen van RSCA vielen in totaal zes goals. Verbruggen hield al vier keer op rij de nul in de competitie.

Het lijkt ons plausibel dat er ook in Limburg niet al te veel goals vallen.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.55)

 

Must See

More in Jupiler Pro League