Verbind je met ons

HomeChampions League

Trapt Victor Osimhen Napoli naar de halve finale van de UCL tegen Milan? Profiteer van de boosted odd!

napoli ac milan betting tips betfirst

Voetbalgek Italië staat deze week volledig op z’n kop. Drie ploegen kunnen zich deze midweek nog kwalificeren voor de halve finale van de Champions League. Woensdag moet Inter Benfica uitschakelen, maar eerder spelen Napoli en Milan – dinsdag om 21u – hun terugwedstrijd in het Stadio Diego Armando Maradona.

Wie verzekert zich van de halve finale?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Napoli-Milan vind je hieronder.

Lastige Milanezen

Wie Milan dit seizoen al vaak zag spelen in de Serie A, zou geen stuiver geven voor hun kansen op Champions League-winst.

Maar ondertussen staan ze er toch maar mooi. Ze liggen bovendien in polepositie, want de heenmatch in Milan wonnen ze met 1-0.

In het kampioenenbal zien we trouwens een ander Milan. Een ploeg die moeilijk te kloppen is. In de negen gespeelde matchen verloren ze enkel van Chelsea.

Ze zijn inmiddels vijf matchen ongeslagen in deze campagne. Daarenboven spelen ze blijkbaar graag tegen Napoli de laatste tijd…

Begin april gingen ze nog 0-4(!) winnen in Napels. Ze waren niet aan hun proefstuk toe, want ook bij de twee vorige bezoekjes vertrokken ze met drie punten.

Napoli won thuis voor het laatst van Milan in 2018. Wij voorspellen een moeilijke partij voor de mannen van Spalletti.

AC Milan wint of gelijkspel (notering van 2.20)

 

Boosted odd Victor Osimhen

De oorzaak van de mindere vorm van Napoli hoef je niet zo ver te zoeken. Ene Victor Osimhen was er namelijk (bijna) niet bij de laatste weken.

Hij blesseerde zich op een slecht moment en miste daardoor al twee confrontaties met de Milanezen. Twee keer gingen ze de boot in.

Er is echter hoop voor de fans, want afgelopen weekend viel de Nigeriaan voor het eerst opnieuw in. Ze doen er alles aan om hem speelklaar te krijgen.

Dat hij het verschil kan maken, is duidelijk. Voor zijn blessure had hij vier keer gescoord in twee duels, waaronder een dubbelklapper in de kwartfinale tegen Frankfurt.

De voormalige spits van Charleroi deed dit seizoen al 25 keer de netten trillen in 30 matchen. Vier daarvan in de Champions League.

Prikt hij er tegen Milan nog ééntje bij? Profiteer dan van de boosted odd!

Victor Osimhen scoort (boosted odd van 2.45)

 

Must See

More in Champions League