Verbind je met ons

HomeEuropa League

Kan Union SG alweer stunten in de Europa League? Profiteer van de boosted odd!

Rangers-Union

Union Sint-Gillis is op dit moment de hoogst gerangschikte Belgische ploeg in Europa.

Terwijl AA Gent en Anderlecht in de Conference League strijden, staan zij in de kwartfinales van de UEFA Europa League.

Op donderdagavond trekt Union naar Bayer Leverkusen voor de heenwedstrijd. De terugwedstrijd volgt exact één week later.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Bayer Leverkussen – Union SG vind je hieronder.

Halve finales

Zowel Bayer Leverkussen als Union SG zijn momenteel erg goed bezig en lijken met een gelijkaardige vorm aan deze wedstrijd te beginnen.

Zo kenden ze beiden enkele weken geleden een mindere periode, maar zowel Leverkussen als Union hebben zich helemaal herpakt.

Union is ondertussen alweer zeven wedstrijden ongeslagen. Bayer Leverkussen zelfs al negen.

De Duitsers wisten recent uit te pakken met overwinningen tegen AS Monaco en Bayern München, maar ook Union SG kon onder meer Union Berlijn en Racing Genk verslaan.

In de eigen competities staat Union overigens op een tweede plaats in het klassement. Bayer Leverkussen moet zich tevreden stellen met een zesde stek.

Op basis van de Europese resultaten geven we Union toch net dat tikkeltje meer kans om uiteindelijk door te stoten naar de volgende ronde.

Of ze in de heenwedstrijd al meteen iets kunnen rapen, daar twijfelen we aan, maar Union kan thuis zeker en vast voor mirakels zorgen.

Ten slotte zijn ze er ook in geslaagd om Union Berlijn dit seizoen al twee keer te verslaan. Vooral in de 1/16e ronde deden ze dat op een indrukwekkende manier.

In Berlijn werd het in de heenwedstrijd 3-3. Thuis maakten ze het nadien af door de Duitsers maar liefst met een 3-0 overwinning naar huis te sturen.

Datzelfde Union Berlijn deed toen nog volop mee voor de titel en staat momenteel nog steeds op een derde plaats in de Bundesliga.

Als Union toen kon stunten, zou dat ook tegen Bayer Leverkussen, dat nota bene zeven punten onder Berlijn staat, mogelijk moeten zijn.

Als je nu inzet op de kwalificatie van Union SG naar de halve finales hangt er ook nog eens een mooie boosted odd aan vast.

Union stoot door naar de volgende ronde (Boosted odd van 3.25)

 

Hoge scores

Union SG scoort erg vlot in hun Europese campagne met onder meer een 3-3 gelijkspel en een 3-0 overwinning tegen Union Berlijn.

Eerder scoorden ze ook al drie keer tegen Sporting Braga en drie keer tegen Malmö FF.

Ook Bayer Leverkussen zit in deze Europa League al aan negen doelpunten in vier wedstrijden.

Wij verwachten dat beide ploegen in deze heenwedstrijd van de kwartfinale minstens elk één keer zullen scoren.

Beide ploegen scoren (notering van 1.80)

Must See

More in Europa League