Verbind je met ons

HomeUncategorized

Geen WK voor Italië? Door live te wedden won deze betFIRST-speler duizenden euro’s in slotminuut!

Live wedden betFIRST

De laatste tickets voor het WK in Qatar in de winter van 2022 worden met mondjesmaat uitgedeeld. Donderdagavond stonden er vier WK-play-offs op het programma: Portugal-Turkije, Zweden-Tsjechië, Wales-Oostenrijk én Italië-Noord-Macedonië. Een hapklare brok voor de Europees kampioen, zou je denken. Maar niets was minder waar.

Opnieuw geen WK

Dat Italië, dat zich vorige zomer nog kroonde tot kampioen van Europa, zich niet rechtstreeks kon plaatsen voor het WK deed al heel wat wenkbrauwen fronsen.

La Squadra Azzurra won slechts de helft van de wedstrijden in de kwalificatie, waardoor ze achter Zwitserland eindigden en ze verplicht werden tot play-offs. Dat het in de halve finale tegen Noord-Macedonië al zou foutlopen, had niemand zien aankomen. Of wel…?

Gewaagde bet

Italië zette vanaf het eerste fluitsignaal druk vooruit en verzamelde zo’n kwartier voor affluiten al bijna 30 doelpogingen. Dan loert het spreekwoordelijk deksel op de neus al eens om de hoek.

En dat had ook een betFIRST-speler goed begrepen! Bij een 0-0 stand in minuut 85 plaatste hij live een weddenschap op… Noord-Macedonië. Een bet van €40.00 met een odd van 91.00(!). De rest is geschiedenis…

Noord-Macedonië won de match na een goal in minuut 92, waardoor deze live weddenschap een slordige €3600.00 opleverde. Zo zie je maar dat live wedden bij betFIRST heel wat kan voortbrengen, als je durft én kort op de bal speelt.

Must See

More in Uncategorized