Verbind je met ons

HomeUncategorized

Big Winner! Speler wint met inzet van maar één euro bijna €17.000!

Big Winner bij betFIRST

Die ene weddenschap van weinig geld, waarmee je duizenden euro’s kan verdienen. Iedereen droomt ervan, maar weinigen is het gegeven. Deze speler deed het onmogelijke en won met amper één euro, maar liefst €16.888,55.

Odd 14.685,79

Een weddenschap van acht wedstrijden met een odd van 14.685,79 lijkt gedoemd om te mislukken. Maar niets is onmogelijk, zo blijkt. Deze speler zette in op wedstrijden uit de Premier League, Serie A, La Liga en de Bundesliga, met als hoogtepunt zijn voorspelling van El Clásico.

Na vijf overwinningen op rij van De Koninklijke durfde hij het aan om Barcelona winnend te zetten met een handicap van -1. Deze gok had een notering van 7.50.

Daarnaast had hij ook nog een notering van 5.50 op een gelijkspel tussen Leipzig en Frankfurt. Dat deze speler fan is van gelijke spelen bewijzen zijn voorspellingen voor Keulen-Dortmund en Empoli-Verona. Hij voorspelde dat deze twee wedstrijden gingen eindigen zonder winnaar en dat leverde hem respectievelijk knappe noteringen van 3.90 en 3.50 op.

Bonussen

Naast deze verrassende voorspellingen had hij ook enkele te verwachten uitslagen gezet. Zo prognosticeerde de man in kwestie een overwinning voor Atalanta, AS Roma, Leicester en Leverkusen. Deze wedstrijden hadden noteringen die niet hoger kwamen dan 2.70. Geen verrassingen dus.

Tel al deze noteringen samen op en je komt op een waanzinnige odd van meer dan 14.000. Hij zette maar één euro in en dat bewijst dat hij er zelf niet vanuit ging dat deze bet winnend afgesloten zou worden.

Uiteindelijk verdiende hij hier €14.685,79 aan en daarbovenop kreeg hij nog eens een bedrag van €2.202,76 aan bonussen. Die ene euro leverde zo een waanzinnig bedrag van €16.888,55 op. Een bijzonder straffe prestatie van deze waarzegger!

Must See

More in Uncategorized