Verbind je met ons

HomeChampions League

Geen Kane bij Tottenham? Dan moet Werner de show stelen!

Tottenham---RB-Leipzig---Timo-Werner---Champions-League---betFIRST

Harry Kane zal er vanavond in het Tottenham Hotspur Stadium niet bij lopen en dat zullen ze bij Tottenham zeker voelen. Kane speelde in zijn carrière 24 matchen in de Champions League en scoorde daarin… 20 doelpunten.

Bij RB Leipzig komt een man aardig in de buurt van de Engelsman: Timo Werner. In zijn tweede Champions League-campagne zit de Duitser aan 6 goals in 12 duels. Al is het wel zo dat Werner, die in vijf van zijn laatste acht uitduels scoorde, helemaal geen ervaring heeft met de knock-outfase in de Champions League. Maar Leipzig weet maar al te goed wat het aan Werner heeft: als hij de netten doet trillen, dan verliest RB Leipzig niet. In de laatste 34 duels waarin Werner scoorde, wonnen Die Roten Bullen 29 keer en werd er 5 maal gelijkgespeeld.

Indien Tottenham de lijn van de groepsfase doortrekt dan wordt het sowieso een entertainende match. In de drie thuiswedstrijden van Tottenham in de Champions League vielen er voor rust telkens meer dan twee doelpunten. En RB Leipzig scoorde acht keer na elkaar minstens twee doelpunten per match. De Spurs zijn dus gewaarschuwd.

Meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd @ 1.74
Winnaar 1ste helft: Tottenham @ 3.25

* De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League