Verbind je met ons

HomePaardenracen

Turf – Emirates Poules d’Essai 2024

Turf - The Emirates Poules d'Essai 2024

Ben jij klaar voor de eerste grote test van het seizoen? De Emirates Poules d’Essai 2024 staat voor de deur en je wilt de spanning van dit eersteklas galoprace-evenement niet missen. Het is de perfecte gelegenheid om in de opwinding van betFIRST te duiken en het meeste uit deze prestigieuze race te halen.

Aanstaande zondag, 12 mei, is jouw kans om de toekomstige sterren van de paardenraces aan te moedigen en te wedden terwijl ze strijden in een van de meest spannende evenementen van het jaar.

De Emirates Poules d’Essai is niet zomaar een paardenrace; het is de crème de la crème van galopracen. We hebben het over twee bloedstollende Groep 1-races waarbij je op het puntje van je stoel zit. Deze races zijn meer dan snelheid en uithoudingsvermogen; ze gaan over het blootleggen van de volgende generatie paardenkampioenen.

Bij betFIRST staan we klaar voor alles wat je moet weten over dit gerenommeerde race-evenement, van de must-know details over de Emirates Poules d’Essai tot al het andere dat je nodig hebt voor de editie van 2024. Dus waarom wachten? Sluit je aan bij betFIRST en laten we er een raceseizoen van maken om nooit te vergeten!

Emirates Poules d’Essai Colt

De Emirates Poules d’Essai Colt is de eerste Groep 1-race van het jaar voor driejarige hengsten. Deze race, die wordt gehouden op de iconische renbaan ParisLongchamp, beslaat een afstand van 1.600 meter en dient als grote test voor de nieuwe generatie hengstveulens.

Het is een beslissend moment in de racekalender, dat het komende seizoen vormgeeft en een kijkje geeft in het potentieel van deze jonge kampioenen.

Emirates Poules d’Essai merrieveulen

Maar dat is nog niet alles: de opwinding gaat verder met de Emirates Poules d’Essai Filly-race! Deze is exclusief gereserveerd voor driejarige merrieveulens en vloog ook over een afstand van 1600 meter.

Dit evenement dient als een cruciale test voor de toekomstige kampioenen en stimuleert hen om koninginnen van hun generatie te worden.

Alles wat u moet weten over de Emirates Poules d’Essai 2024

Bekijk hieronder de belangrijkste details die u niet mag missen over de komende Emirates Poules d’Essai 2024.

Discipline: vlakke race
Groep: Groep 1 wedstrijd
Plaats: Renbaan ParisLongchamp , Frankrijk
Datum: Zondag 12 mei 2024
Afstand: 1600 meter (touw rechts)
Spoor: gras

 

Kwalificatie: 3-jarige veulens
Eerste prijs: € 371.410
2024 starters: (komen)
Resultaten 2023: 1 – Marhaba Ya Sanafi (M. Barzalona / A. Schutz)

2 – Isaac Shelby (Sean M. Levey / BJ. Meehan)

3 – Breizh Sky (M. Guyon / A&G Botti)

4 – Amerikaanse vlag (C. Soumillon / Y. Barberot)

5 – Valimi (C. Demuro / JC Rouget)

 

Kwalificatie: 3-jarige merrieveulens
Eerste prijs: € 314.270
2024 starters: (komen)
Resultaten 2023: 1 – Blue Rose Cen (A. Lemaitre / Ch. Head)

2 – Lindy (C. Demuro / C. Ferland)

3 – Sauterne (T. Piccone / P. Cottier)

4 – Kelina (M. Guyon / C. Laffon-Parias)

5 – Nooit eindigend verhaal (RL Moore / AP. O’Brien)

H2 Wedden op de Emirates Poules d’Essai 2024 met betFIRST

Bij betFIRST zijn alle fans van PMU-weddenschappen in goede handen. Dus waar wacht je op? Stap in het zadel, want met betFIRST staat u een wilde rit te wachten!

Doe mee op zondag 12 mei 2024, want de eerste race van de dag begint om 13:00 uur. Elke 30 minuten worden er races gehouden, waardoor je volop mogelijkheden hebt om weddenschappen te plaatsen en de spanning van live race te ervaren.

BetFIRST: het beste sportsbook dat er is!

Bij betfIRST bieden we graag een soepele gokervaring, vol met functies die snelheid, gemak en plezier tot onze topprioriteiten maken.

Van snelle uitbetalingen tot intuïtieve navigatie, betFIRST doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke gebruiker snel en moeiteloos zijn weddenschappen kan plaatsen, waardoor een nieuwe standaard wordt gezet voor online platforms voor sportweddenschappen. Dus als ook jij er klaar voor bent om uw gokspel naar een hoger niveau te tillen met een platform dat prioriteit geeft aan jouw behoeften, dan heeft betFIRST de oplossing.

Snelle uitbetalingen

De snelle veulens die de baan domineren, zijn niet de enigen die opscheppen over hun snelheid. Met betFIRST zijn de uitbetalingen ook razendsnel! We hebben het over opnames binnen 5 seconden! 

Snelle registratie

Tijd is kostbaar. Daarom hebben we registratie bij ItsMe kinderspel gemaakt. Je kunt je probleemloos identificeren, inloggen, documenten bevestigen en ondertekenen! Met slechts een paar klikken kun je verifiëren met ItsMe [CTA] , en je bent klaar om te gaan! 

Beste kansen op de markt

Goede voorspellingen doen bij het wedden op paarden is geen gemakkelijke opgave. Als u bekend bent met paardenraces , helpt het om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van elke deelnemer.

Wij zijn hier om je de sappigste en meest verleidelijke kansen op de markt aan te bieden . We hebben het over kansen die je hart sneller doen kloppen dan de paarden zelf. Dus of je nu een favoriet aanmoedigt of een kans waagt op een meer verborgen juweeltje, betFIRST staat voor je klaar met de beste odds van de stad.

Laat deze kans niet voorbijgaan!

Ervaar de spanning van paardenraces met betFIRST, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag bij de races! Zet de Emirates Poules d’Essai 2024 in je agenda en wed nu [CTA] om deel te nemen aan de actie!

Vergeet niet dat het bij betFIRST niet alleen om wedden gaat, maar om het creëren van onvergetelijke ervaringen. Doe vandaag nog mee [CTA] en maak van de Emirates Poules d’Essai van dit jaar een dag om nooit te vergeten!

Must See

More in Paardenracen