Verbind je met ons

HomeTennis

Eindzege Roger Federer in Parijs levert je prachtig bedrag op!

Roger Federer - Wimbledon 2019

De eerste rondes in Parijs zitten erop en dus is het tijd om voorzichtig de balans op te maken. Eén van de favorieten, Dominic Thiem, sneuvelde al, maar topfavorieten Roger Federer, Novak Djokovic en natuurlijk Rafael Nadal overleefden de eerste rondjes probleemloos.

Gaat de eindzege opnieuw naar één van deze drie? Je leest alles over het toernooi en de bijhorende sportweddenschappen bij betFIRST!

Rafael Nadal topfavoriet?

Er staat deze editie van de Franse Open meer op het spel dan alleen een Grand Slam-titel. Waarom? Roger Federer en Rafael Nadal zijn allebei recordhouder met twintig Grand Slam-zeges, terwijl Novak Djokovic met achttien titels er vlak achter zit. Slaagt Nadal erin om op zijn favoriete ondergrond de macht te grijpen? Liefst dertien van zijn twintig Grand Slam-titels won de Spanjaard op het gravel in Parijs en sinds 2005 moest hij slechts drie keer de titel aan een ander laten. Nummer veertien in de maak?

Bekijk de noteringen hier:

Rafael Nadal wint in Parijs (notering van 1.66)

Of wordt het toch Roger Federer

Roger Federer speelde lange tijd geen wedstrijden en dus zijn er twijfels over zijn fitheid, maar dat het Zwitserse fenomeen het tennissen nog niet is verleerd, liet hij in de tweede ronde tegen voormalig topspeler Marin Cilic zien. Federer won in vier sets en speelde bij vlagen uitstekend. Bovendien zal hij extra gemotiveerd zijn om zijn eeuwige rivaal Rafael Nadal te verslaan en alleen recordhouder te worden. Als hij dit jaar in Frankrijk wint, loop je flink binnen, want er staat een prachtige notering op een eindzege van Federer.

Roger Federer wint in Parijs (notering van 51.00)

Must See

More in Tennis