Verbind je met ons

HomePremier League

Eerst topper in Premier League zonder Hazard en Lukaku

Manchester United - Wan-Bissaka - 2019-2020

Let the party begin. Na een zomerslaap van drie maanden zijn de festiviteiten in de Premier League opnieuw losbarsten en alle ogen zullen gericht zijn op Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer gaf een slordige 160 miljoen euro uit om Harry Maguire (Leicester City), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace) en Daniel James (Swansea) naar Manchester te halen, maar door het vertrek van Romelu Lukaku is Marcus Rashford de enige overgebleven diepe spits van Man U. Tegen een Chelsea dat zijn spelmaker Eden Hazard, David Luiz en Gonzalo Higuain kwijtspeelde en geen spelers kon kopen omdat het tot de zomer van 2020 opgezadeld zit met een transferverbod moet United de punten thuis kunnen houden.

Het wordt vooral uitkijken naar de eerste match van Frank Lampard als manager van The Blues. In de verdediging en op het middenveld zal Lampard de blessures van Antonio RĂ¼diger en Ruben Loftus-Cheeck moeten opvangen. Vooraan heeft de legende van Chelsea keuze te over met Olivier Giroud, Pedro, Willian, Christian Pulisic en onze landgenoot Michy Batshuayi. Minstens een van die aanvallers zal de leemte moeten invullen die Hazard heeft achtergelaten.

 

Must See

More in Premier League