Verbind je met ons

HomeMotorsport

Drie op een rij voor Max Verstappen? Wint hij opnieuw in Oostenrijk?

Max Verstappen - Charles Leclerc - F1 2019

Max Verstappen won een week geleden met groot vertoon van macht in Oostenrijk. Zijn voorsprong op nummer twee Lewis Hamilton was enorm en geen moment leek het erop dat de Nederlander in gevaar zou komen. Komend weekend staat exact dezelfde GP op het menu. Krijgen we dezelfde winnaar als een week eerder?

Het gevecht om de titel is de laatste jaren nog nooit zo spannend geweest en dus kijken we alvast met veel plezier uit naar een nieuwe strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Op Formule 1 wedden? Dat kan bij betFIRST! Hieronder vind je alvast de meest interessante noteringen om te wedden op de GP van Oostenrijk.

Drie op een rij voor Verstappen?

Als de auto en de banden van Max Verstappen heel blijven; wie houdt hem zondag dan van de zege af? Vermoedelijk niemand. De Nederlander is de laatste weken in absolute bloedvorm, want hij won twee weken geleden in Frankrijk en vorig weekend dus in Oostenrijk. Op het circuit van Paul Ricard was het nog spannend, want toen passeerde Verstappen zijn grote concurrent Hamilton pas in de voorlaatste ronde, maar vorig weekend was de spanning ver te zoeken. Wint de leider in het kampioenschap opnieuw in Oostenrijk?

Max Verstappen wint (notering van 1.62)

 

Maakt Charles Leclerc opnieuw indruk?

Terwijl Max Verstappen vorig weekend onbedreigd op de zege afstevende, maakte Charles Leclerc ook indruk. De Ferrari-coureur reed in de openingsfase zijn vleugel kapot, moest direct naar binnen en leek de hoop op punten op te moeten geven. Het tegendeel was waar, want dankzij een briljante inhaalrace eindigde hij alsnog als zevende, net achter zijn teamgenoot. Na afloop noemde Leclerc het één van zijn beste races ooit. Het is niet voor het eerst dat de Monegask als een speer gaat op dit circuit, want twee jaar geleden eindigde hij al als tweede. Opnieuw een podiumplek voor Leclerc?

Charles Leclerc eindigt op het podium (notering van 5.00)

Must See

More in Motorsport