Verbind je met ons

HomePremier League

Draait Leicester City Manchester United alweer een loer in de strijd om Europa?

Manchester United-Leicester City

Niet alleen in de Jupiler Pro League hervatten ze komend weekend de competitie, ook in de Premier League is dat het geval.

Bij Manchester United kennen ze een bijzonder triestig seizoen en moeten ze nog harken om in die felbegeerde top vier te geraken. Maar dan moeten ze zaterdag wel voorbij Leicester City, en dat is voor hen niet van de poes de laatste tijd.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze partij vind je hieronder.

Geen leuke tegenstander.

Dat het bij Manchester United dit seizoen niet echt draait, is wel duidelijk. The Mancunians parkeren na 29 speeldagen slechts op plaats 6 en zien de tegenstand wekelijks uitlopen.

Ze wonnen slechts veertien wedstrijden, veel te weinig voor een club van hun stand. Momenteel wonnen ze slechts drie van de laatste zeven Premier League-matchen.

Leicester City daarentegen, dat ook een grijs seizoen draait, won drie van de afgelopen vier matchen.

En bovendien ligt Manchester United hen wel de laatste matchen: The Foxes wonnen ondertussen al drie keer op rij van hen én zijn vier matchen op rij ongeslagen tegen Man Utd.

In de heenmatch werd het ook al 4-2 in het voordeel van Leicester. Doen ze dat kunstje nog eens over?

Leicester wint of gelijkspel (notering van 2.65)

 

Veel doelpunten.

Het is algemeen geweten dat de defensie van Manchester United nogal op wankele benen staat dit seizoen.

Een pijnlijke statistiek als voorbeeld: er zijn maar liefst tien ploegen in de Premier League die minder goals slikten dan hen. En daar hoort Burnley bij, dat voorlaatste staat.

Maar Leicester doet eigenlijk nog zwakker. Slechts zes teams moesten al meer doelpunten incasseren. De logische conclusie luidt dus: we zullen doelpunten zien in deze wedstrijd.

En de geschiedenis ondersteunt deze stelling ook: in drie van de afgelopen vier duels tussen Manchester United en Leicester City vielen er vier doelpunten of meer.

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.30)

 

Must See

More in Premier League