Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Doen zowel Club Brugge als Antwerp de netten trillen in deel twee van dit rivalenduel in PO1?

Club Brugge Antwerp betting tips betFIRST

De zenuwen zullen zondagmiddag rond 13u30 ongetwijfeld strak gespannen staan. Titelfavoriet Antwerp brengt dan namelijk een bezoekje aan het Jan Breydelstadion, waar Club Brugge op hen wacht op speeldag 4 van de Champions’ play-offs.

Deel twee van de strijd tussen twee rivalen. Wat geeft dat?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Club Brugge-Antwerp vind je hieronder.

Beide teams scoren

Een zonovergoten Jan Breydel en twee rivalen tegenover elkaar: dat zal wellicht opnieuw vuurwerk geven. We verwachten een gespannen match.

Beide ploegen hebben de laatste weken getoond dat ze over veel aanvallende kwaliteiten beschikken. Nederlanders Noa Lang en Vincent Janssen zitten in vorm.

Het gebeurt heel erg zelden dat Club Brugge niet scoort in het eigen Jan Breydel. Dat is inmiddels geleden van oktober, toen Westerlo 0-2 kwam winnen.

Ook Antwerp treft zo goed als altijd raak. In hun laatste dertien matchen slaagden ze daar slechts één keer niet in.

Het gebeurt trouwens wel vaker dat zowel aan Brugse als Antwerpse kant doelpunten vallen. In drie van de recentste vier confrontaties in Brugge was dat zo.

Bij Club Brugge vinkten we bovendien al drie keer op rij ‘beide teams scoren’ af in de Champions’ play-offs.

Beide teams scoren (notering van 1.57)

 

De winning mood van Antwerp

De sterren staan zeer gunstig gezind voor Antwerp, in de strijd om de titel. De winning goal van Arthur Vermeeren van vorig weekend leek één van die ‘kampioenengeluk’-momenten.

The Great Old pakte 9 op 9 in de Champions’ play-offs en is meer dan ooit titelfavoriet nummer één. De mentale kracht van de mannen van van Bommel is bijzonder opvallend.

Zowel tegen Genk als Club Brugge kwamen ze terug van een achterstand. Winnen van Antwerp is tegenwoordig een heus karwei.

Sinds halverwege januari wist maar één ploeg de drie punten te pakken tegen Antwerp: Charleroi. Dat is slechts één verliespartij in zeventien wedstrijden.

Tegen Club Brugge doen ze het in de laatste drie onderlinge confrontaties trouwens niet slecht: ze verloren niet van de Bruggelingen.

Wij zien een Antwerp op titelkoers alles uit de kast halen om zonder nederlaag te vertrekken uit Sint-Andries.

Antwerp wint, terugbetaald bij gelijkspel (notering van 2.05)

 

Must See

More in Jupiler Pro League